Afbeelding

Toon Bekkers draagt voorzittershamer Rhode over aan Wim van Meijl

Roois nieuws
Op de Nieuwjaarsreceptie van Rhode heeft Toon Bekkers de voorzittershamer overgedragen aan Wim van Meijl.

De Nieuwjaarsreceptie begon dit jaar met een rondleiding door de nieuwbouw. Hieraan is door de bouwcommissie en veel vrijwilligers het laatste half jaar hard gewerkt. De “Neultoeters” konden hun naam nog eens een keer eer aan doen en luisterde een en ander muzikaal op. Het officiële gedeelte van de nieuwjaarsreceptie begon met de overdracht van de voorzittershamer. Toon Bekkers keek nog even terug op de hoogtepunten uit de periode van 8 jaar dat hij voorzitter was. Wim van Meijl gaf aan dat er in de komende jaren voor Rhode een hoop gaat veranderen, maar dat hij dit met vertrouwen tegemoet ziet en zich daar graag voor in wil zetten.

Cleem van de Dungen erelid
Cleem werd benoemd tot erelid van Rhode. Cleem is al jarenlang actief als lid van de Accommodatie commissie en heeft zich voor de nieuwbouw van de nieuwe kleedlokalen erg verdienstelijk gemaakt. Dagelijks was hij op de Neul aanwezig.

Theo Driessen en Carlo Vorstenbosch lid van verdienste
Theo en Carlo werden benoemd tot lid van verdienste. Theo is al meer dan 30 jaar actief als grensrechter en scheidsrechter, maar was ook actief bij de bouw en tal van andere activiteiten. Carlo is 50 jaar lid van Rhode en is ook al 50 jaar actief als voetballer. In deze was hij door zijn inzet en sportiviteit altijd een voorbeeld voor de anderen.

Jeroen van Doorn vrijwilliger van het jaar
Een voetbalclub van bijna 900 leden kan alleen maar draaien met vele vrijwilligers. Bij Rhode zijn zo’n 200 vrijwilligers actief. Jeroen werd vanwege zijn verdiensten uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Jeroen is een verenigingsman in hart en nieren, een van de mensen van “Rhode in Beweging”, actief als jeugdleider, coördinator van de veteranen en steunpilaar bij de organisatie van diverse Evenementen.

Jubilarissen
Ook dit jaar waren er weer diverse jubilarissen. 25 jaar lid zijn: Taco Hagen, Maico Verhagen, Sjoerd Dekker, Piet van de Linden en Fred Verzantvoort. 40 jaar lid: Martien Bouwmans en Michel Fransen. Jan van de Vorst en Carlo Vorstenbosch vierden hun gouden jubileum. Ties Bekkers, die overigens niet aanwezig was, is maar liefst 65 jaar lid en in deze 65 jaar was hij ook maar liefst ruim 50 jaar actief als vrijwilliger.

Playback show zaterdag 11 januari.
Een van de hoogtepunten buiten het voetbalgebeuren op de Neul, is het jaarlijks terugkerend spektakel / evenement “De Play back”. Alle teams presenteren zich dan op een andere wijze dan op het voetbalveld en ieder jaar blijkt weer dat er bij Rhode veel talent rondloopt. Telkens zijn er verrassende optredens van individuele spelers of van teams die het dak van de kantine dan sidderen. Bij menig optreden gaan de handjes de lucht in en de sfeer is altijd uiterst gezellig. Aanstaande zaterdag zal er, behalve de optredens van de Rhode-teams, ook een gastoptreden zijn waardoor het niveau van de Play-back-avond nog hoger zal zijn dan voorafgaande jaren. Een avond dus die beslist de moeite waard zal zijn en waar al weken naar wordt uitgekeken. Het eerste optreden is om 20.30 uur gepland.

“Rhode Got Talent”
Daags na de senioren, op zondag 12 januari om 13.00 u is de ”Jeugd-Play-back “ in de kantine op de Neul. Ook de jeugd zal zich deze middag op een andere wijze manifesteren en dit belooft ook een middag vol show en spektakel te worden.
Afbeelding