Afbeelding

Martijn van Stiphout wint indoor samengestelde wedstrijd

Roois nieuws
Ook tussen Kerst en nieuwjaar zijn de Nijnselse Ruiters fanatiek op wedstrijd geweest. Martijn van Stiphout kwam in De Mortel aan start op de indoor samengestelde wedstrijd in de klasse L. Met zijn paard Allure wist hij het springparcours en de cross goed te doorlopen wat hem naar de eerste plaats bracht.

In Sint-Oedenrode werd op 2e Kerstdag de jaarlijkse, gezellige springwedstrijd in manege De Pijnhorst gehouden door onze buurvereniging. Suzan van Gastel won de L- rubriek met Blikvanger. Marwin van den Nieuwenhuijzen startte Zuberlina in de klasse Z en werd knap 1e. Thom van Dijck behaalde met Don Diablo de 3e prijs in de klasse L en ook met Albin werd hij derde, maar dan in de klasse M. Juliët Bosshardt plaatste zich met Dutch Pride op de 5e plaats in de klasse B.
Thom van Dijck kwam ook tijdens de kerstindoor in Asten aan start. Opnieuw wist hij zich met Don Diablo in de prijzenrij te scharen, een 10e plek in de 5-jarigen rubriek was het resultaat.
Dressuuramazone Eveline van de Ven kwam in Uden aan start met Allure. Na een overtuigende proef mocht zij de 1e prijs mee naar huis nemen in de klasse Z1.