Kandidatenlijst DGS – BVT Rooi bekendgemaakt

Roois nieuws

De verkiezingscommissie van DGS – BVT Rooi heeft een kandidatenlijst samengesteld, waarbij de nadruk ligt op inhoudelijke kennis van zaken en kwaliteit.

Op de eerste plaats, tevens lijsttrekker, staat Tilly van den Tillaar (BVT), die 8 jaar als raadslid deel uitmaakt van de plaatselijke politiek en veel dossierkennis heeft, o.a. op het gebied van gezondheidszorg, sociale dienstverlening, welzijn en cultuur.
Op plaats 2 staat Jos Beerens, die werkzaam is in het veiligheidssegment en 4 jaar als “commissielid-niet raadslid” deelneemt aan de politiek. Hij is secretaris van DGS.
De derde plaats is voor Ad van der Heijden (DGS). Hij heeft een brede kennis van alles wat met sport en accommodaties te maken heeft en veel ervaring in het beleidsmatige en adviserende vlak.
Op 4 komt Will van Gerwen (BVT) met vele jaren ervaring in het raadswerk en een gedreven deelnemer aan menig partijdebat.
Plaats 5 wordt ingenomen door Bert Ernest (DGS), deskundig op het brede gebied van sociale voorzieningen.
Vervolgens op plaats 6 Hans Hulsen (DGS) die 12 jaar lang raadslid en fractievoorzitter is geweest en evenals Tilly kennis heeft van veel dossiers, die in het raadswerk aan de orde zijn. Hij heeft o.a. een brede kijk op maatschappelijke voorzieningen.
De laatste en 7e plaats wordt bekleed door de nog jeugdige Omar Faiq (BVT). Hij studeert bestuurskunde en is, als jongere, een heel welkome aanvulling voor de fractie