Autotron start 2014 met de Oldtimer Motoren & (Brom)-fietsenbeurs

Roois nieuws
Tijdens het tweede weekend van januari vult Autotron Rosmalen zich wederom met tweewielers in alle soorten en maten. Maar het zijn niet alleen tweewielers die tijdens deze beurs de klok slaan. Ook dit jaar is de beursorganisatie er weer in geslaagd om een groot aantal internationale airbrush-artiesten naar de grootste Europese Airbrushshow te halen.

Bij Autotron Rosmalen is op 11 en 12 januari 2014 weer de tentoonstelling van toen te zien. Diverse motor- en (brom)fietsclubs laten in Autotron Rosmalen graag hun trotse bezit zien. De bezoekers wanen zich weer helemaal in de tijd van hun jeugd.

Voor de geïnteresseerde kopers is een bezoek aan deze beurs een must. Op de beursvloer zijn vele stands te vinden met originele onderdelen en accessoires. Autotron biedt bezoekers de mogelijkheid ware hobbyisten te ontmoeten, die graag alles vertellen over hun motor, brommer of fiets.

Ook de Airbrushshow met internationale artiesten op de beurs is niet te missen. De artiesten zijn ware tovenaars, die met hun verfspuit de wereld waarheidsgetrouw, maar ook surrealistisch weer kunnen geven. Deze show is voor jong en oud een waar spektakel. De beurs is op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2014 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Maar de lezers van DeMooiRooiKrant kunnen natuurlijk weer toegangskaarten winnen.

Als u weet hoe snel een bromfiets maximaal mag rijden, dan maakt u kans op twee kaartjes die toegang geven tot de Oldtimer Motoren en (Brom)fietsenbeurs.
Weet u het juiste antwoord, stuur dat dan naar redactie@demooirooikrant.nl