Afbeelding

Harmonie Nijnsel wenst u een muzikaal 2014

Roois nieuws
Aankomende zaterdag, 4 januari, zal harmonie Nijnsel u een schitterend nieuwjaarsconcert brengen. Dit mag u niet missen!

Heeft u aankomend weekend nog niets op de planning staan, kom dan zeker een kijkje nemen bij het nieuwjaarsconcert van Harmonie Nijnsel in samenwerking met Blaaskapel Tiona. Er zal een gedifferentieerd programma ten gehore gebracht gaan worden waarin u verschillende orkesten ziet schitteren.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit. Het opleidingsorkest zal aansluiten bij het harmonie orkest. Een spannende gebeurtenis, waarbij de leden van de opleiding een keer met heel veel muzikanten tegelijk muziek kunnen maken. U kunt onder andere genieten van solo’s die worden begeleidt door het orkest. Denk aan Valse Vanite, solo op alt-sax. Maar ook werken zoals Disco Lives, waarin de disco tijd weer tot leven wordt geroepen, een gevarieerd programma dus. Vervolgens zal de percussiegroep laten horen wat voor talenten ze hebben. Na een korte pauze zal Blaaskapel Tiona laten horen wat voor muzikaliteit zij in zich hebben. Een optreden zoals u gewend bent!

Nu niet alleen tijdens de afterparty kunt u genieten van een heerlijk drankje, maar ook tijdens het concert kunt u wat bestellen. Komt het zien! Zaterdag 4 januari 2014 in zalencentrum de Beckart te Nijnsel. Kaarten kosten €5,00 euro inclusief een consumptie en zijn te koop bij de kassa. Aanvang concert: 20.15 uur. Tot zaterdag!