Oudjaarsborrel vv Nijnsel/TVE Reclame

Roois nieuws
Op vrijdagavond 27 december, vanaf zeven uur, houdt vv Nijnsel/TVE Reclame een oudjaarsinstuif voor alle leden, sponsoren en supporters. Vorig jaar heeft de vereniging deze ingevoerd en ingeruild tegen de nieuwjaarsreceptie. Dat beviel iedereen zo goed dat er mogelijk een lange traditie in het verschiet ligt.

vv Nijnsel/TVE Reclame bestaat dit jaar 65 jaar (1948-2013) en daarom worden er op deze avond maar liefst bijna vijftig jubilarissen in het zonnetje gezet! Daarna is er de afgelopen weken een recordaantal stemmen uitgebracht op de Clubman/-Vrouw van het Jaar en ook hij/zij zal deze avond worden bekendgemaakt.
Voorzitter Arent van Dijk zal in het kort nog even terugkijken op het afgelopen jaar waarin opnieuw veel is gerealiseerd door de leden, kaderleden en de vrijwilligers. Ook de sponsoren zijn vv Nijnsel/TVE Reclame trouw gebleven. Het eerste team heeft een stevige positie verworven aan de kop van de ranglijst zodat mogelijk ook 2014 niet geheel geruisloos zal verlopen… Tevens zal hij de visie ontvouwen die de vereniging in 2014 verder gaat uitzetten, dit mede op basis van de zogeheten ‘DNA-avonden’ die met veel enthousiasme en succes het afgelopen jaar zijn gehouden. Er zijn tijdens de afgelopen jaarvergadering ook twee nieuwe bestuursleden gekozen, Milou van den Bosch en Boy van de Wijgert, die beleid en visie mee gestalte gaan geven. De aanwas van de jeugd verloopt voorspoedig mede dankzij een actieve rol van de jeugdcommissie. Inmiddels is de vereniging ook zwanger van een vierde vrouwenteam (30+); we zijn benieuwd wat dat na de barensweeën gaat opleveren. In februari breekt naar verwachting het vruchtwater.
Kortom, vv Nijnsel/TVE Reclame bruist van vitaliteit en dadendrang en wil ook in 2014 een warm bad bieden aan de ruim vierhonderd trouwe leden die de geelblauwe vereniging momenteel telt. Het wordt ook een jaar van de tering naar de nering zetten, voor een groot deel ingegeven door de drastische afbouw van gemeentelijke subsidies. Maar het ‘Luctor et Emergo’ geldt niet alleen voor Zeeland, het doet ook opgeld in Nijnsel. We brengen op vrijdagavond samen een toost uit en kijken met vertrouwen uit naar het nieuwe jaar met ongetwijfeld veel nieuwe uitdagingen.