Aanpakken en met kwaliteit realiseren

Roois nieuws
Ad Bekkers houdt van afwisseling. Zijn werk zorgt ervoor dat hij dat krijgt. Op het ene moment is hij een badkamer aan het betegelen, terwijl hij een dag later klust aan een dakkapel of een aanbouw moet realiseren. De Nijnselnaar houdt ook van aanpakken. Dat zit in zijn bloed. Geen poespas, maar hard werken, om voor de klant het beste van het beste te maken.

Deze filosofie wordt door Ad Bekkers al sinds 2008 omgezet in daden. Middenin de crisis zette Ad een eigen bedrijf op: Bekkers Timmerwerkzaamheden. Later veranderde hij de naam in een breder perspectief. Omdat Ad namelijk veel meer kan dan alleen timmeren, werd het Bekkers Bouw en Verbouw. “Vanaf dag 1 heb ik altijd werk gehad”, vertelt Ad trots. “Op een gegeven moment ging dat vanzelf door de nodige mond-tot-mond reclame. Ik denk dat mijn klanten het fijn vinden dat ik alles voor ze regel, van A tot Z.” Dat is zo. Ad komt bij de mensen thuis, luistert naar de wensen en weet dat om te zetten in een duidelijke planning. Ad: “Ik ben vooral eerlijk. Op het gebied van bouw, maar ook op gebied van planning. Dat wordt gewaardeerd en de klant komt niet voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het maken van een dakkapel, of het bouwen van een heel huis. Ik ben het aanspreekpunt en regel alles wat er bij komt kijken, van loodgieter tot stukadoor.”



“Ik ben vooral eerlijk. Op het gebied van bouw, maar ook op gebied van planning.”



Door zijn timmermansopleiding en ervaring bij een groot bouwbedrijf kent Ad de kneepjes van het vak. Toch valt of staat het met vakmanschap. Dat moet ook een stukje zijn aangeboren. Bij Ad is dat zo. Hij is van alle markten thuis. Als het moet doet hij loodgieterswerk en hij kan zelfs stukadoren. “Ik pak alles aan”, zegt Ad duidelijk. “Ik kan vloeren leggen, een nieuwe keuken zetten, een badkamer maken, maar ook voor kleinere klusjes draai ik mijn hand niet voor om. De mensen mogen me altijd bellen.”

Het huis waar Ad en zijn vriendin in wonen is met eigen handen gebouwd. Eigenlijk loop je er zo zijn visitekaartje binnen. Het geeft een goed beeld van de kwaliteiten van Bekkers Bouw en Verbouw. Op dit moment is hij bezig met een aantal mooie klussen en binnenkort start de bouw van zijn nieuwe huis. Een paar honderd meter verderop. “Iedere bouw is voor mij een enorme uitdaging”, geeft de vakman toe. “Het is geweldig om ergens aan te beginnen en om dan later het resultaat te zien. Mijn planning is altijd scherp, maar ik ga alleen voor de beste kwaliteit. Voor een goede prijs uiteraard!”

Heeft u plannen om te bouwen of te verbouwen? Of heeft u een klus waar u geen raad mee weet? Nodig dan Ad Bekkers uit bij u thuis en hij legt piekfijn uit waar u aan moet denken. Hij helpt u op weg. Bekkers Bouw en Verbouw staat voor u klaar.

Bekkers Bouw en Verbouw, Pastoor Pankenstraat 15, 06-20394953, Sint-Oedenrode.