Afbeelding

Groente & Fruit Sanders klaar voor 2014

Roois nieuws
Groente & Fruit Sanders heeft een aantal aanpassingen gedaan in de winkel om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De zaak bevindt zich aan de Borchgrave 8, in het centrum van Sint Oedenrode met ruim voldoende parkeergelegenheid. Groentespecialist Nico Sanders biedt u een ruim assortiment van aardappelen, groente, fruit, vers bereide salades, maaltijden etc. Allemaal vers uit eigen keuken!

Nico Sanders
Nico zit al geruime tijd in de winkel en heeft veel ervaring in de wereld van groente & fruit. De ‘’oude winkel’’ was toe aan een vernieuwing om met de tijd mee te gaan. De winkel heeft gedeeltelijk een nieuwe kleur gekregen en de middenpresentatie is vernieuwd.
‘’De winkel heeft dankzij de aanpassingen een andere uitstraling gekregen, het past meer bij deze tijd en kan weer jaren mee’’ aldus Nico.

Winkelconcept
Groente & Fruit –Gewóón Vers- ondernemers zijn moderne groentespeciaalzaken met een knipoog naar nostalgie. Zij onderscheiden zich in eenvoud, geen poespas, gewoon goede verse producten tegen een eerlijke prijs. U kunt de winkel herkennen aan de groen/oranje logo’s op de voorgevel, buitenpresentatie, het winkelfront en de kleding van de medewerkers. Eenmaal binnen valt meteen op dat het totale assortiment ruim en overzichtelijk per productgroep is uitgestald.

Assortiment
Voor de lekkerste en beste kwaliteit (seizoens) producten bent u bij Nico Sanders aan het juiste adres! Het specialisme van Groente & Fruit Sanders is een uitgebreid assortiment aan producten. U hebt keuze uit dagverse maaltijden/salades, soepen etc. Deze worden dagelijks in eigen keuken bereid.

Attentie
U kunt bij Nico en zijn team terecht voor een groot assortiment dagverse producten, een eerlijke prijs en persoonlijke service. Tijdens de kerstdagen heeft Nico voor elke klant een leuke attentie!

Groente & Fruit Sanders
Borchgrave 8
5492 AT Sint Oedenrode
Tel: 0413-470 101

Openingstijden:
Maandag 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 18.00 uur
Woensdag 08.00 – 18.00 uur
Donderdag 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag 08.00 – 17.00 uur