Afbeelding

Winterstop geeft tijd voor andere activiteiten

Roois nieuws
Na het inhaalprogramma van afgelopen zondag zal het een poosje rustig zijn op de velden van v.v. Boskant. Tijd voor andere activiteiten.

Het eerste gedeelte van de competitie zit er op, de “winterstop” is ingezet. De competitie zal, als het weer het toelaat, op zaterdag 1 februari 2014 voor de jeugd en op zondag 2 februari 2014 voor de dames en de lagere teams een vervolg krijgen. De Boskant selectie hervat de competitie een weekje later op zondag 9 februari 2014.

Toch betekent het niet dat het Boskant sportpark er tot die tijd verlaten bij zal liggen. Natuurlijk wordt er getraind en zullen er oefenwedstrijden worden gespeeld om de 2e helft van de competitie optimaal te kunnen hervatten. Maar voor die tijd zijn er een aantal andere interessante activiteiten.

Het oliebollen bakken op Oudejaarsdag verliep vorig jaar zo succesvol, dat het besluit toen al werd genomen om op herhaling te gaan. Dat betekent dus dat op 31 december oliebollen gebakken worden. Tot zondag 29 december kunt u een bestelling plaatsen. Daarvoor kunt u een bestellijst downloaden van de vv Boskant site (Home, Nieuws, Boskantse oliebollen op Oudejaarsdag). Vooraf bestellen heeft onze voorkeur, maar ook zonder een bestelling kunt u voor oliebollen op 31 december tussen 11.00 uur en 15.30 uur in de kantine van v.v. Boskant terecht. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Op zondag 5 januari 2014 staat de Nieuwjaarsreceptie op het programma. Namens het bestuur van v.v. Boskant bent u van harte welkom; aanvang 14.00 uur. Het is een goede traditie om bij die gelegenheid onze jubilarissen in het (winter) zonnetje te zetten.

Het weekend daarna staat in het teken de muziek. Met als thema “Boskant’s got Talent” versie 4.0 zullen op vrijdag 10 januari vanaf 19.00 uur de senioren hun muzikale talenten ten gehore brengen. Voor de jeugd is dat twee dagen later, op zondag 12 januari vanaf 13.00 uur. Al jarenlang is dit weekend een van de hoogtepunten in de activiteitenagenda van onze vereniging, met optredens die menig talentenjacht de loef afsteken!
Meer info vindt u op onze site: www.vvBoskant.nl

Uitslagen senioren
Boskant 3-Blauw Geel’38 4-1
Boskant 4-Nooit Gedacht 5 1-4
Gemert 10-Boskant 5 1-5
Nijnsel 5-Boskant 6 5-1
Boskant 7-WHV 5 2-5
Odiliapeel VR1-Boskant VR1 0-3