Leefstijlprogramma’s voor volwassenen, tieners en kinderen met overgewicht

Roois nieuws
Een multidisciplinaire aanpak voor Overgewicht helpt. Dat heeft Happie Kids: een bewegings- en voedingsprogramma voor kinderen met overgewicht, in de afgelopen 5 jaar duidelijk bewezen. Vandaar dat de organisatie van Happie Kids heeft besloten om ook een apart leefstijlprogramma te ontwikkelen voor zowel tieners als voor volwassenen.
Genaamd Happie Teens en Happie People.

We hebben gekozen voor een gecombineerde aanpak. Je wordt zowel individueel als in groepsverband begeleid. De aspecten: voeding, beweging, balans, gevoel, ontspanning, en inspanning staan daarin centraal. Door de diëtist wordt de nodige aandacht besteed aan alles wat met voeding te maken heeft. Daarbij wordt ook rekening gehouden met ieders situatie en voorkeur.

Door de fysiotherapeut/ Haptotherapeut wordt het actieve gedeelte van de cursus ingevuld.
Tijdens de cursus wordt er gedurende 10 weken 2 keer per week gesport en daarna 5 weken 1 keer per week. In deze lessen wordt er ook aandacht besteed aan het creëren van een goede balans tussen lichaam en geest. Als je je goed voelt en je lekker in je vel zit dan ontstaat er een gezond evenwicht. Dit werkt door in het bereiken van een gezond gewicht.

De cursussen starten in februari 2014 en duren 15 weken. De sportlessen worden gegeven in een sportzaal in Sint-Oedenrode. De voedingslessen worden gegeven in gezondheidscentrum de Arcade, Ollandseweg 86 in Sint-Oedenrode. De kosten voor het deelnemen aan de cursussen Happie Kids en Happie Teens bedragen: € 115,00.
De cursuskosten voor de volwassenen, Happie People, zijn afhankelijk van het door u gekozen zorgpakket bij uw zorgverzekering. Wij kunnen dit geheel vrijblijvend voor u bekijken.
.
Voor informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met: Annette Broekman, diëtist: tel. 0413 – 475673 / 06-22241325, Marie-Louise van Heijst, fysiotherapeut/ haptotherapeut: tel. 0413 – 475985.

Voor meer informatie en resultaten verwijzen wij u naar de website: www.happiepeople.nl
Wil je gewicht verliezen? Wil je een gezondere leefstijl, een betere balans tussen lichaam en geest, meer energie en een betere conditie? Grijp dan je kans en doe mee aan één van deze Leefstijlprogramma’s.

Door een goed evenwicht ontstaat een gezond gewicht!