Bij Jet sluit deuren, inlijsterij gaat gewoon door

Roois nieuws
Het is al even bekend, maar de tijd is sneller gegaan dan verwacht. Eén van de bekendste zaken in het centrum van Sint-Oedenrode, Bij Jet, sloot zaterdag voorgoed de deuren. Een aderlating voor velen, maar één geluk; de inlijsterij van Frans van den Heuvel gaat gewoon door.

Net als Jet Koeman, is Frans van den Heuvel een bekend figuur in Rooi. Ook hij had een zaak op dezelfde plek in het dorp. Sinds jaren runt hij een inlijsterij aan de Ambachtstraat in Schijndel. Via de winkel van Jet had Frans contact met zijn Rooise klanten. Nu de zaak aan de Borchmolendijk dichtgaat, wil dat niet zeggen dat de lijstenmakerij niets meer doet in Sint-Oedenrode. Integendeel, Frans blijft gewoon bereikbaar voor zijn tak van business; lijsten, glas, spiegels. Zoals altijd te bereiken via tel: 073-5478389.
Jet is dus bezig met de laatste loodjes. Jarenlang is ze het adres geweest voor mensen die op zoek zijn naar schildersbenodigdheden. “Over een paar dagen stop ik ermee. Ik heb besloten om mijn tijd anders in te gaan delen. Zo wil ik bijvoorbeeld meer tijd vrijmaken voor mijn kleinkinderen. Via deze weg wil ik iedereen enorm bedanken voor het jarenlange vertrouwen”, zegt Jet tot slot.