Afbeelding

Duo-expositie schilderijen en keramiek in de bibliotheek

Roois nieuws
Van 14 december 2013 tot 8 februari 2014 a.s. zijn in de bibliotheek aan de Markt te Sint-Oedenrode schilderijen van Petra Thoen en keramiek van Marja van de Wijdeven te zien.

In het najaar van 2009 wandelde Petra Thoen voor de eerste keer atelier Twinkelijntje binnen van Marja van de Wijdeven. Als textieldesigner, vanuit België naar Sint-Oedenrode verhuisd vanwege de liefde, zocht ze een artistieke uitlaatklep. Keramiek, textiel, portretten en tekeningen: alles heeft haar interesse! In het atelier bij Marja heeft Petra haar hobby gevonden en is er niet meer weg gegaan. En tussen Marja en Petra is een klik ontstaan. Dit resulteert onder meer in een duo-expositie in de bibliotheek.
Petra toont een gedeelte van haar schilderijen, voornamelijk portretten en tekeningen.
Marja heeft een verzameling samengesteld uit haar zelfgemaakte keramiek. Tevens zijn voorbeelden van keramoza, textielverharder en mozaïek te zien, die Marja gemaakt heeft als inspiratie voor de cursisten van atelier Twinkelijntje. Op deze sites krijgt u alvast een eerste indruk: www.petrathoen.nl en www.twinkelijntje.nl. U wordt van harte uitgenodigd voor deze duo-expositie tijdens de openingstijden van de bibliotheek.