Afbeelding

Winst voor diverse Rooise Ruiters

Roois nieuws
Verschillende leden van de Rooise Ruiters en Ponyruiters zijn de afgelopen twee weken fanatiek gestart. Ze haalden stuk voor stuk mooie prijzen binnen. Dit weekend wonnen zelfs drie combinaties.

In Boxtel stond dit weekend een springwedstrijd op het programma. Maar liefst driemaal ging de winst naar een Rooise combinatie. Julia Geers nam op zaterdag deel in de klasse L. Ze wist haar paard Alexander als enige ruiter van deze rubriek foutloos rond te sturen. Dit zorgde ervoor dat ze zonder barrage de winst in ontvangst mocht nemen. In de klasse Z kwam Bram van Gaal met Wannebee aan de start. Bram liet alle andere combinaties achter zich. Hij behaalde eveneens als enige combinatie een foutloze ronde. De klasse B, waar Peter van Gaal aan de start was verschenen, was eerder op de dag al gereden. Hij liet daarin twee mooie ritten zien die beloond werden met 80 punten voor stijl. Hiermee mochten Peter en Elstar de eerste prijs in ontvangst nemen.
Laura Petersen startte haar paard Divident vorige week voor het eerst een klasse hoger. Ze gingen het proberen in de klasse M2. Ze lieten een goede proef zien, die knap werd beloond met een 2e plaats. Dit weekend namen zij wederom met succes deel op de wedstrijd in Nederweert. Ditmaal gingen zij met een 2e en 3e prijs aan de haal. Vorige week nam Ingrid de Groot deel aan de dressuurwedstrijd in Uden. In de klasse B reed zij haar paard Evita Black naar een 3e en 1ste plaats. Dat Evelyne Evers ook weer terug is op de wedstrijden bleek dit weekend op de dressuurwedstrijd in Liempde. In de klasse M1 reed ze met Ohlala een nette proef, waarmee ze op een 2e plaats eindigden.
Op donderdag 26 december (2de Kerstdag) zal de accommodatie van de Rooise Ruiters en Ponyruiters omgebouwd worden tot de jaarlijkse Kerst indoor springwedstrijd. Om half 10 zal de wedstrijd van start gaan met de klasse B, waarbij om de Wim van de Ven Wisselbokaal zal worden gestreden. Aansluitend zullen de klasse L, M, Z & ZZ worden verreden. Iedereen is van harte welkom om bij manege de Pijnhorst een kijkje te komen nemen en te genieten van fantastische paardensport.