Afbeelding

Ollandia sluit jaar af tegen Mariahout

Roois nieuws
Komend weekend is het laatste voetbalweekend voor de winterstop en daarin is door de KNVB nog een inhaalprogramma ingepland.

Voor het vaandelteam van Ollandia staat er de eerder afgelaste wedstrijd tegen Mariahout opnieuw geprogrammeerd. Op sportpark Ekkerzicht ontvangt het zondag dan deze tegenstander, die een goed seizoen draait en achter koploper FC Uden volop meedoet in de strijd om de bovenste plaatsen. In de uitwedstrijd bij de start van de competitie was Ollandia voetballend niet de mindere, maar moest het fysiek afleggen en leed daar een 3-2 nederlaag. Als Ollandia zich hier tegen wapent en voetballend het normale niveau haalt moet het geluk ook eens de Ollandia kant kiezen en dan is er er zeker de mogelijkheid op een goed resultaat. Dit zou dan ook een mooie afsluiting zijn van het huidige jaar en meteen vertrouwen geven voor het vervolg van de competitie in het nieuwe jaar. Ook Ollandia 3 moet inhalen en hopen, na een moeizame start, dat de goede resultaten in het verdere competitieverloop een goed vervolg krijgen.
Voor de Ollandia jeugd staan er geen wedstrijden meer op het programma en kunnen zich in alle rust gaan voorbereiden op de voorjaarsreeksen, welke op zaterdag 1 februari al weer gaan beginnen. Dus zondag voor de supporters de laatste kans om dit jaar Ollandia nog de steun te geven die ze nodig hebben.

Ollandia senioren.
Fc Uden-Ollandia 1 2-0, Ollandia 2-Blauw Geel’38/Jumbo 7 1-0, Ollandia 3-Gemert 12 1-3, Schijndel/De Wit 12-Ollandia 4 4-4.

Programma zondag 22/12:
Ollandia 1-Mariahout 1 14.30 uur, Ollandia 3-Avanti’31 8 11.00 uur.

Ollandia Jeugd.
Uitslagen:
Blauw Geel’38/Jumbo C1-Ollandia C1 6-0, Ollandia F1-sv Brandevoort F7 9-3
Programma:
Donderdag 2/1/2014: A t/m E in sporthal de Streepen zaalvoetbal tegen Boskant.
Zaterdag 4/1/2014:
In de kantine op sportpark Ekkerzicht activiteiten voor Mini’s, pupillen en junioren. Voor verdere info over beide jeugdactiviteiten kijk op de site www.ollandia.nl.


Rikken voor vleespakketten.
A.s. donderdag 19/12 is er vanaf 20.30 uur in de kantine op sportpark Ekkerzicht voor alle liefhebbers een rikavond. Deelname is mogelijk voor zowel leden als niet-leden, waarbij diverse mooie vleespakketten zijn te winnen..
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding