Afbeelding

Vers op tafel via versuitrooi.nl

Roois nieuws
Veel gezinnen of stellen hebben een drukke levensstijl. Veel werken, zorgen voor ouders en/of kinderen, sporten, andere hobby’s en sociale contacten onderhouden. Fatsoenlijk boodschappen doen is er vaak niet bij. Toch houden de meeste mensen van verse en gezonde producten. Om die toch thuis op tafel te krijgen hebben enkele specialisten de krachten gebundeld. Kijk maar eens op www.versuitrooi.nl.

Via de website www.versuitrooi.nl kan iedereen verse groenten, kaas en brood bestellen. En niet van de minste lokale leveranciers. De lekkerste kazen van de Kaaskoning uit Schijndel, de meest verse broden van Bakkerij Bekkers en het gezonde groente en fruit van Marcel Plaat groente en fruit uit Sint-Oedenrode. Allemaal met een zeer gevarieerd aanbod. Vul het bestelformulier in en de producten worden bij u thuisgebracht. Het scheelt een hoop tijd en u kunt gewoon kopen wat u normaal ook in de winkel zou pakken.
Vanaf bestellingen van twintig euro wordt de bestelling gratis thuisgebracht. U kunt ook kleinere bestellingen plaatsen, maar daar wordt dan een kleine vergoeding voor gerekend. Aangezien het initiatief pas net gestart is, worden de producten voorlopig op woensdag en vrijdag bezorgd. Op woensdag tussen 16.00 en 18.00 uur en op vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur. Wilt u iets op woensdag bezorgd hebben dan kunt u tot dinsdag 17.30 uur bestellen. Voor vrijdagse bestellingen geldt de deadline van donderdag 17.30 uur.
Het gemak is reuze. Heeft u geen tijd om ‘verse’ boodschappen te doen? Surf dan naar www.versuitrooi.nl en laat uw lievelingsproducten thuisbrengen. Via de site kunt u gewoon met Ideal betalen, dus de bezorger hoeft de bestelling alleen maar af te geven. Bestel nu snel via www.versuitrooi.nl.