Sint-Oedenrode in Bureau-Brabant

Roois nieuws
In de uitzending van Bureau-Brabant komt ook Sint-Oedenrode naar voren. Het onderwerp draait om gestolen computerspullen. De volgende thema’s komen aan bod.

Op woensdagavond 27 november 2013 wordt rond 19.15 uur het Shell-tankstation aan de Van Dijklaan overvallen. Een man komt het tankstation binnen gelopen en bedreigt de medewerker met een mes. De pompbediende geeft hem geld uit de kassa mee en blijft verstijfd van angst achter. De overvaller loopt op z'n gemak weer naar buiten in de richting van de rotonde. De overval staat op beeld. We zenden de beelden uit in de hoop dat iemand deze overvaller herkent. En er zijn meer aanknopingspunten die mogelijk kunnen leiden tot de identiteit van de overvaller.

Veldhoven: Autodieven op beeld vastgelegd
In de nacht van dinsdag 26 november op woensdag 27 november 2013 wordt er rond 02.30 uur een auto gestolen bij een woning aan de Zandoerle. De auto, een Toyota Land Cruiser, stond geparkeerd op de oprit voor de woning terwijl de eigenaar binnen in de woning lag te slapen. Pas de volgende ochtend ontdekte de zoon des huizes de diefstal. Dankzij beveiligingscamera's die bij de woning hangen werd later duidelijk wat er die nacht was gebeurd. In deze uitzending laten we de twee autodieven in actie zien.

Sint Oedenrode: Computer spullen gestolen
Op vrijdagmiddag 5 juli 2013 wordt er rond 15.30 uur een diefstal gepleegd in een winkel aan De Heuvel. Een man loopt de winkel binnen en steelt diverse computerspullen waaronder SD-kaarten. De dief staat duidelijk op beeld. Wie herkent hem?

Moergestel: Benzinedieven slaan toe
In de maanden april, juni en juli 2013 wordt er diverse malen getankt zonder te betalen bij een tankstation aan de Akkerweg. Dit keer zoeken we een 'keurig ogende' man in pak, een man die met gestolen kentekenplaten rondrijdt én een dief die wegscheurt terwijl hij de pompbediende bijna omver rijdt. In deze uitzending de beelden van deze mannen.


Maandagavond bij Omroep Brabant vanaf 18.15 uur ieder uur herhaald tot dinsdag 17.15 uur