Afbeelding

De Rooise Kwis houdt de gemoederen bezig

Roois nieuws
De “slimmerikken” van Rooi moeten het zwaar hebben de laatste tijd met verzoeken van de diverse teams om hun team te komen versterken tijdens De Rooise Kwis. Hoeveel mensen nemen we op in ons team, waar gaan we zitten en wie weet wat? Allemaal vragen die momenteel rondzweven door Rooi. De voorbereidingen op De Rooise Kwis houdt de gemoederen flink bezig.

Een brede kennis zou weleens de sleutel tot succes kunnen zijn om de eerste editie van deze dorpsquiz te winnen. Maar welke vragen en onderwerpen er precies aan bod komen zal tot 28 december een groot geheim blijven. Intussen hebben zich al ruim 60 teams ingeschreven voor De Rooise Kwis, dit betekent dat het gekraak van de hersenen in menig Rooise huiskamer op 28 december hoorbaar zal zijn!

2 nieuwe categorieën bekend
“Algemene kennis”, “Dès de praot”, “Den kèrrèk en den torre”, “Sport en Spel”, “Un end keuren”, “Mooi Rooi”, “Dès ginne Rooise” en “Muziek”waren de acht categorieën die al bekend gemaakt waren door de organisatie. De volgende twee categorieën die in de quiz opgenomen zijn, zijn “Kunde” en “Tét zat”. Hiermee zijn acht van de twaalf categorieën inmiddels bekend.

Goede doelen
Elk deelnemend team aan De Rooise Kwis speelt voor een goed doel naar keuze. Dit doel dient een Roois karakter te hebben of een hele sterke connectie met Rooi te hebben. Diverse teams hebben nog geen keuze gemaakt voor welk goed doel zij gaan spelen. Bent u betrokken bij een non-profit organisatie en kunt u nog wel wat financiële steun gebruiken? Geef dit dan door aan de organisatie van De Rooise Kwis. Alle goede doelen zullen ter inspiratie voorgedragen worden aan de “zoekende” teams. Doe er dus je voordeel mee!

Inschrijven
Inschrijven voor De Rooise Kwis kan via www.derooisekwis.nl. Inschrijfgeld bedraagt €15,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams maar wanneer je voor 22 december inschrijft ben je in ieder geval verzekerd van deelname. Stel jouw team van vrienden, familie, kennissen, collega’s enz. samen en schrijf je in. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan, maar tussen 5 en 15 personen werkt het best.
Via de Mooi Rooi Krant, www.derooisekwis.nl  en de twitter en facebook-pagina’s van De Rooise Kwis blijf je op de hoogte gehouden van al het nieuws omtrent de Rooise Kwis.