Dat zit wel snor

Roois nieuws
Op zaterdag 14 en zondag 15 december, om half 3, komen de Drie Musketiers naar Sint-Oedenrode. En d'Artagnan natuurlijk ook.

De jongerengroep van ’t Roois Theater heeft een jaar gewerkt aan een hippe, beetje melige maar toch ook wel spannende toneelvoorstelling. Nou zul je misschien zeggen: De drie musketiers, da's ouwe koek, daar ga ik niet naartoe. Maar dan maak je toch echt een grote vergissing. Want zoals de Rooise jongeren heeft nog niemand het gedaan. Dat durven we rustig te garanderen!

Maar..... toen de musketiers hier van de week waren om de zaal van Mariendael te inspecteren, zijn ze hun snorren kwijt geraakt. Hoe het kwam, dat weet niemand. Maar het is wel een groot probleem. Want zeg nou zelf: wat is een musketier zonder snor?

Daarom roepen wij jullie op om hier in Rooi mee te zoeken naar de drie snorren!!!!
De Snor met 'de' is van Aramis. De snor met '3' is van Athos en de snor met 'musketiers' is van Porthos. Kijk even goed naar het plaatje hieronder, dan weet je hoe ze eruit zien. Je krijgt een gratis toegangskaart voor de voorstelling als je drie verschillende snorren bij de MooiRooiKrant inlevert. Want 'één voor allen' is natuurlijk wel een mooie gedachte, maar dat geldt niet voor snorren. Die zijn persoonlijk.

En, zul je vragen, als je geen tijd hebt voor die onzin, maar toch wilt komen kijken, kan dat dan?
Natuurlijk kan dat! Dan koop je voor € 4,00 gewoon een kaartje aan de zaal van Mariëndael.