Metamorfose van gezellige Rhode kantine is een vereiste

Roois nieuws
Namens de werkgroep Rhode in Beweging mag Jeroen van Doorn zich bezighouden met de metamorfose van de kantine bij voetbalclub Rhode. Al jarenlang staat de kantine garant voor sfeer, warmte en gezelligheid voor en na de wedstrijden van Rhode. Ondanks dit is het thuishonk volgens de werkgroep dringend toe aan een metamorfose.

Jeroen geeft aan dat er al jaren weinig is veranderd aan de kantine waardoor deze niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Dat dit breder leeft binnen de voetbalclub Rhode bewijst de uitkomst van de enquête die door de werkgroep is verspreid onder haar leden. Iedereen is van mening dat de kantine gezelligheid en warmte uitstraalt. Echter de bar, het meubilair en de voorzieningen zijn veelal gedateerd zo onderschrijven onze leden. Daarnaast zorgt de beperkte isolatie jaarlijks voor hoge energie kosten zo vult Jeroen aan.
De werkgroep is nu druk doende om het budget beschikbaar te krijgen middels een juiste financiering. Daarnaast hoopt Rhode met sponsoring van materialen en diensten van leden en betrokkenen ervoor te kunnen zorgen dat de club in grote mate zelfstandig deze vernieuwing tot stand kan brengen. Uit de eerder genoemde enquête blijkt verassend genoeg dat mensen vaker dan gedacht bereid zijn om de club te ondersteunen door vrijwillig een bijdrage te leveren aan voorkomende werkzaamheden bij de club. Wij hopen dan ook dat het enthousiasme van deze leden uitstraalt naar anderen en voor een kettingreactie zorgt. Op deze manier kunnen we aan iedereen, maar vooral onszelf, tonen dat we als club door een goede samenwerking een geweldig nieuw onderkomen kunnen realiseren. Hiermee kunnen op lange termijn ook nog eens kosten worden bespaart doordat de energiekosten fors afnemen. Ons doel is om in juni te starten met de werkzaamheden zodat we als club bij het begin van het nieuwe seizoen iedereen van harte welkom kunnen heten in onze nieuwe kantine. Wij willen dat het geheel er eigentijds maar vooral sfeervol en gezellig uit gaat zien.

Werkgroep Rhode in Beweging