v.v. Boskant zoekt kantinebeheerder(s)

Roois nieuws
Na jarenlange trouwe dienst hebben de huidige kantinebeheerders van v.v. Boskant, Jan en Ans van Hastenberg, aangegeven na dit seizoen een punt te zetten achter hun werkzaamheden. Daarmee valt er een behoorlijk gat, maar ontstaat er tegelijkertijd een zeer uitdagende vacature voor mensen met de ambitie een eigen invulling te geven aan het horeca gedeelte binnen een voetbalvereniging.

Concreet houdt dit in dat v.v. Boskant op zoek is naar één of meerdere enthousiaste personen, die met ingang van het voetbalseizoen 2014-2015 het beheer van onze kantine op zich willen nemen. Omdat de kantineopbrengsten steeds belangrijker worden voor kleinere verenigingen, gaat het om een cruciale positie binnen onze vereniging. Het bestuur is er dan ook veel aan gelegen de juiste persoon of personen voor deze functie te vinden. Via deze oproep willen we geïnteresseerden vragen zich bij ons te melden. Vanzelfsprekend licht het bestuur de inhoud van de functie en het takenpakket graag nader toe.

Een korte beschrijving voor degenen die de vereniging niet goed kennen: Voetbalvereniging Boskant is een goed georganiseerde, relatief kleine voetbalvereniging met prima faciliteiten. Iedereen is er welkom. Uiteraard staan spelplezier en het sportief bezig zijn voorop, maar ook het sociale aspect (vele activiteiten, natuurlijk ‘de derde helft’) is voor ons belangrijk. Actieve voetballers kunnen wij het volgende bieden:

• Jeugdvoetbal in alle leeftijdscategorieën
• Volgend seizoen waarschijnlijk ook meisjesvoetbal
• 7 seniorenelftallen: - 1e elftal: 4e klasse KNVB
- 7e elftal: veteranen
• Damesvoetbal

Daarnaast worden er door het jaar heen vele activiteiten (voetbal en niet-voetbal) georganiseerd voor zowel jeugd als senioren. Een jaarlijks hoogtepunt is bijvoorbeeld het Boskant’s got Talent weekend, waarin onze senioren (vrijdag) en onze jeugdleden (zondag) prachtige optredens verzorgen. Ook het eigen jeugdtoernooi, de verschillende quiz- en kaartavonden en het familietoernooi met bijbehorende vlooienmarkt zijn het vermelden meer dan waard.

Kortom, een zeer boeiende en levendige vereniging met een grote sociaal-maatschappelijke functie binnen het dorp Boskant. Lijkt het jou een mooie uitdaging om bij ons kantinebeheerder te worden en wil je meer informatie over de functie? Of ken je iemand die in jouw ogen de ideale kandidaat is? Aarzel dan niet en neem contact op met ons via info@vvboskant.nl