Afbeelding

Rhode F1 … Kampioenen

Roois nieuws
Voor het derde jaar op rij een kampioenschap in de F-jeugd veroveren. Dat is een prestatie die slechts voor weinige is weggelegd. Het Rhode F1 team, vorige seizoenen in zowel de F3 als de F9 kampioen, stond dan ook aan het begin van dit seizoen voor een uitdagende taak. Proberen kampioen te worden in de hoofdklasse van de F-jeugd en daarmee de derde titel oprij veroveren.

Direct vanaf het begin van deze competitie was het duidelijk. Het teamgevoel en de wil om voor elkaar te werken waren tijdens de zomervakantie bewaard gebleven. En deze eigenschappen van een team, samen met kwalitatief zeer goed voetbal, kunnen maar in één ding resulteren. En na 10 competitie dagen, 9 overwinningen en een doelsaldo waar eredivisie teams jaloers op zouden worden, was het dan eindelijk officieel… Rhode F1 was de terechte kampioen!

Dit kampioenschap werd natuurlijk met de trainers, Willian van de Sande, Ted van Oirschot, Robert Kuijs en Kevin Vos, afgelopen zaterdag uitbundig gevierd. Direct na de met 1-6 gewonnen wedstrijd tegen Rood/Wit’62 werd er koers gezet naar de Rhode kantine. Hier wachtte namelijk een feestelijke tocht door het dorp op de prachtig versierde platte kar, gevolgd door friet en frikadellen in de kantine. Weer een onvergetelijke dag voor de spelers, trainers en de aanwezige supporters waar nog vaak aan gedacht zal worden. Zeker als de spelers hun speciale kampioenschap shirts en medailles later nog eens zullen bekijken.

Nieuwe shirtsponsor
Tegelijk met het kampioenschap werden ook namens de nieuwe shirtsponsor van Rhode F1, DHS Informatisering te Oss, de nieuwe trainingspakken en voetbal tenues uitgereikt aan de spelers. Deze landelijk opererende IT dienstverlener vond het de hoogste tijd dat dit fantastische team werd gekleed in de nieuwe kledingstijl van Rhode. Middels een tweejarig sponsorcontract met de club werd dit gerealiseerd. Met dit sponsorschap wil DHS Informatisering een positieve en sportieve bijdrage leveren aan zowel het team als aan de club in het algemeen.