Nijnsel/TVE Reclame A1 sleept najaarstitel in de wacht

Afgelopen zaterdag wist Nijnsel/TVE Reclame A1 de titel binnen te slepen door Erp A2 gedecideerd met 4-0 terug te wijzen; een stand die al met de rust was bereikt.

Een overwinning was nodig omdat Mariahout op het vinkentouw zat en de geelblauwen de week ervoor tegen SCMH twee punten en het kampioenschap lieten liggen. Deze keer begon de succesvolle formatie van Paul van der Rijt, Tom Oppers en Jan Witlox een stuk scherper aan de wedstrijd en liet Erp nauwelijks in de waan dat zij het kampioenschap konden verstoren. Op de juiste momenten vielen de doelpunten en zo kon het gebeuren dat om kwart over vier, toen de goed leidende Van der Pas affloot, de ploeg ongeslagen de kroon op het werk zette. Nog even afwachten, maar normaalgesproken zal het team na de winterstop in de tweede klasse terug te vinden zijn waar beduidend meer tegenstand kan worden verwacht. Maar dat was ook de bedoeling.