Senz Haircare wordt kapsalon Stylish

Roois nieuws
Op dit moment zijn de deuren van Senz Haircare aan de Heuvel te Sint-Oedenrode nog even gesloten, maar vanaf 1 december is de zaak weer volop in bedrijf. De laatste maand van het jaar onder de oude vertrouwde naam, maar vanaf 1 januari gaat de kapsalon verder als Stylish kappers. Met dezelfde vertrouwde gezichten van kapsters Kim, Laura en Ilse. Echter wel met een nieuwe eigenaresse: Eva Wouters.

Eva heeft een enorme staat van dienst in het kappersvak. Velen kennen haar uit de tijd dat ze voor de diverse kapsalons van Koppig in de regio werkte of zijn haar tegen gekomen in de zaak van Rob Peetoom te 's-Hertogenbosch. In deze exclusieve salon werkte ze de afgelopen 8 jaar zij aan zij met o.a. Nederlands' meest bekende stylist Mari van de Ven. “Er is eigenlijk geen stap hogerop als je daar werkt. Behalve dan een eigen zaak. Dat was dan ook mijn ambitie en dus ben ik er vol voor gegaan toen dit op mijn pad kwam.” Eva is duidelijk. Ze is er op gebrand om van Stylish een succesvolle kapsalon te maken. Dat doet ze met hetzelfde team als wat eerst voor Senz werkte. Eva: “De meiden kunnen allemaal goed knippen, maar het kan altijd beter! Daarom zijn er enkele bijscholingsrondes gepland. Daar zijn we volop mee bezig. Ik wil namelijk streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.”

Omdat Eva de vaste klanten van Senz in de feestmaand niet in de kou wil laten staan, heeft ze besloten om de zaak in de maand december nog onder de oude naam te openen. “Zo kan iedereen mooi gemaakt worden voor de feestdagen. Eind december krijgt de salon een opfrisbeurt en vanaf januari openen we onder de nieuwe naam Stylish kappers.”