Afbeelding

Cursus handboogsport in Nijnsel

Roois nieuws
Handboogschutterij Sint Antonius Nijnsel begint in januari 2014 met een introductiecursus van acht lessen voor iedereen die kennis wil maken met deze spannende sport. De handboogsport is een van de weinige sporten die beoefend kan worden in alle leeftijdscategorieën van jong tot oud.

Deze landelijke cursus is opgesteld door de Nederlandse Handboogbond en wordt bij Sint Antonius gegeven door een gediplomeerde trainer. Op de acht bijeenkomsten, die elk ongeveer anderhalf uur duren, krijgen de deelnemers informatie over het schietmateriaal, de spelregels, de vele soorten wedstrijden, de handboogdisciplines, de veiligheid en natuurlijk is er veel tijd om zelf alles in de praktijk te brengen.
De deelnemers ontvangen van het landelijke projectteam een e-mailnieuwsbrief met informatie over de lessen en zij worden doorverwezen naar video’s en artikelen op het internet die aansluiten bij de lesinhoud. Zie ook: www.starthandboogsport.nl.
De cursus wordt gegeven op de handboogaccommodatie van Sint Antonius, Industrieweg 18 in Nijnsel (Sint-Oedenrode).

Kosten
Er zijn kosten aan verbonden, inclusief het gebruik van het schietmateriaal dat Sint Antonius beschikbaar stelt. Wie zich met een familielid (beperkt tot kind/ouder/grootouder) inschrijft, krijgt voor dat familielid een korting van 50% van het cursusgeld.

Aanmelden
Het bestuur van Sint Antonius ziet de aanmeldingen graag uiterlijk 15 december 2013 tegemoet via de website, www.handboognijnsel.nl . De contactpersoon voor de cursus is Jan van der Aa, telefoon: 0413-474758/06-55938595; email: bericht@janvanderaa.nl .