Geen doorsnee kunst: game-ontwerp, video mapping en graffity

Roois nieuws
Graffity, videomapping en het ontwerpen van games kunst? Jazeker! Je kunt er al je creativiteit in kwijt en laat anderen versteld staan van het eindresultaat. MIK Pieter Brueghel start binnenkort met verschillende workshops waarbij je jouw verbeelding los kunt laten op een onconventionele manier.

Voorwerpen tot leven brengen met licht. Dat kan in de cursus videomapping (start 1 november). Maak zelf de creaties die je tijdens GLOW Eindhoven ziet! In de korte basiscursus video mapping leer je in vijf avonden beelden bewerken, monteren en basisanimaties maken met After Effects. Vervolgens gebruik je dit om een eenvoudig voorwerp om te zetten in een spectaculaire lichtshow.
Ook de workshop graffity (start 5 november) is te volgen voor volwassenen en kinderen. Je eigen logo, figuur, tag of symbool in graffity-kunst vereeuwigen? Dat kan! Graffity-helden als Banksy & Keith Haring gingen je al voor. In deze workshop ontwerp je eerst je eigen beeld en/of beeldtekst. Vervolgens ga je aan de slag met de techniek van het airbrushen. Aan het einde van de cursus kun je jouw ontworpen beeld of logo op allerlei objecten en voorwerpen spuiten.

Kleine creatievelingen met een passie voor gamen kunnen binnenkort weer terecht bij MIK Pieter Brueghel. Na het grote succes van vorig jaar in Boxtel gaat de workshop Blender nu van start in Veghel (start 1 november)! Karakters ontwerpen zoals in Mario-kart of Toy Story? Dat kan jij nu ook leren. Volledig digitaal ontwerp je een karakter en geef je hem schaduw, scherpte, diepte en beweging. Zo krijgt je karakter een realistisch uiterlijk. Als kers op de taart zet je jouw creatie ook nog eens in beweging!

Kijk op www.pieterbrueghel.nl  voor meer informatie over de cursussen of bel naar 0413-365675.