Heijmans Schilders: Uw totaalpartner in schilderwerken

Roois nieuws Op de koffie bij...
Woningen, appartementen of bedrijfspanden zijn het waard om er representatief uit te zien. Bovendien betekent een goed onderhouden pand waardebehoud voor de toekomst. Geroutineerd schildersondernemer Gert-Jan Heijmans weet dat duurzaam binnen- en buitenschilderwerk alleen wordt bereikt door kennis, ervaring, een grondige voorbehandeling en een nauwgezette afwerking met gebruik van topproducten.

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt door de vakschilder?
Gert-Jan Heijmans en zijn schilders willen uw totaalpartner zijn zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfspanden. Wat houdt totaalpartnerschap in? Naast grondig schilderwerk, glaszetten en behangen, regelt Gert-Jan Heijmans zonodig een vakbekwame timmerman of stukadoor. In één order is uw totaalplaatje helder.

Buiten- en binnenwerk
Heijmans Schilders is naast buitenschilderwerken ook dé specialist voor uw interieur. Deuren en kozijnen schilderen zij in een frisse kleur, plafonds krijgen een muurverf en wanden mogen weer decoratieve blikvangers zijn. Wist u dat Gert-Jan Heijmans medewerkers heeft, die de kunst van het behangen nog verstaan?

Erkend schilder
Mensen die verder kijken en die kiezen voor kwaliteit, kiezen voor een erkende schilder. Een erkende schilder bezitten alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. ze gebruiken alleen topproducten en werken onder garantie.

Gereduceerde prijs in winterperiode
In de winterperiode ligt het buitenschilderwerk praktisch stil. Daarom hanteert Gert-Jan Heijmans van november tot eind maart gereduceerde prijzen voor binnenschilderwerk. Voor een totale interieurvernieuwing betekent dit een aanzienlijke kostenbesparing.
Bent u op zoek naar een vakbekwaam schilder? Gert-Jan Heijmans maakt graag een vrijblijvende offerte.

Gert-Jan Heijmans
Sweelinckplein 6
5491LH Sint-Oedenrode
Telefoon: 0413 – 470 850
Mobiel: 0651-335323
Fax: 0413- 470850
info@heijmans-schilders.nl  
www.heijmans-schilders.nl