Tai chi & Qigong een goede manier om te ontspannen

Roois nieuws Op de koffie bij...
We weten allemaal dat ontspannen goed voor ons is, maar nemen er niet altijd de tijd voor. Vanaf nu kunnen we op een eenvoudige en leuke manier leren hoe we moeten ontspannen door middel van beweging.

We kennen Tai Chi van de Chinese mensen die in parken mooie bewegingen maken, die langzaam en rustig in elkaar overvloeien. Tai Chi is ontstaan vanuit de oosterse kunst van de zelfverdediging. Tegenwoordig wordt het vooral beoefend om de gezondheid en de ontspanning te verbeteren.

In de lessen leer je stapsgewijs hoe je makkelijk kunt ontspannen en je ademhaling kunt verbeteren. Tai Chi is vanwege het zachte karakter een goede basis voor iedereen die iets aan de gezondheid wil doen of op een rustige ontspannen manier sportief willen bewegen.

De lessen worden geven door Kay Aras. In het dagelijkse leven een Motivatie trainer & Coach voor bedrijven en sporters. Hij geeft hij al meer dan 17 jaar met veel plezier Tai Chi & Qigong les. Er wordt op een leuke en nuchtere manier les gegeven. De rustige bewegingen ontspannen het lichaam en de geest. En de oefenstof makkelijk en toegankelijk voor iedereen. De lessen vinden vanaf maandag 19 augustus iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur plaats in de sportzaal van De Odaschool. Kosten € 145,- per halfjaar. Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen.
Voor vragen of aanmeldingen Kay Aras 0413-840687.
Of kijk voor meer info op: www.dewegvandecirkel.nl

KBO
In Odendael start vanaf 20 augustus een cursus Tai Chi voor 50 plussers. U kunt zich inschrijven voor de lessen, van een uur, op één van de volgende dagen: Dinsdagochtend om 9.00 uur, Donderdagochtend om 9.15 uur en Vrijdagochtend om 9.30 uur. Dit seizoen bevat 19 lessen, de kosten bedragen € 57,-

Korting
KBO-leden krijgen een korting van 10%. Wanneer u al Tai Chi deelnemer was, kunt u nog eens 10% korting ontvangen als u een nieuwe deelnemer meeneemt die zich voor dit seizoen inschrijft. De cursus wordt georganiseerd door de KBO ’s van Sint-Oedenrode en van de kerkdorpen in samenwerking met Tai Chi School - De Weg van de Cirkel.
De lessen zijn voor alle senioren 50 plus toegankelijk, u hoeft geen lid te zijn van de KBO. Als u nog op vakantie bent is altijd mogelijk om later in het seizoen in te stromen. Voor aanmelding meer info of voor een proefles kunt u zich melden aan de zaal of even bellen of mailen naar: Corrie van der Heyden: p.vanderheyden1@chello.nl , tel 0413-473550 of Marcel Janse: mail marcel.janse@kpnmail.nl , tel 0413-474985.