Afbeelding

Een tweede thuis voor de Ollanders

Roois nieuws Op de koffie bij...
Dat hebben Bert en Jola Barneveld voor ogen. Ze zitten nu enkele weken in hun nieuwe café de Dorpsherberg. Samen met hun kinderen hebben ze het erg naar hun zin. Ze krijgen veel warme reacties en langzaam maar zeker voeren ze de eerste veranderingen door. “We willen er naar toe dat de Ollanders hier hun krantje komen lezen met een bakje koffie. De Dorpsherberg moet een tweede thuis worden”, zegt Jola enthousiast.

Haar man Bert is minstens zo hartstochtelijk. Na vier jaar zoeken heeft hij eindelijk zijn ideale horecagelegenheid gevonden en daar wil hij al zijn ziel en zaligheid in stoppen. Bert: “De mensen zijn hier altijd welkom. Ik houd van het contact en ik word blij als iemand hier van zijn bakje koffie of biertje zit te genieten. Daarom hebben we de openingstijden verruimd.” De Dorpsherberg is voortaan zeven dagen per week open. Op maandag alleen ’s avonds en de rest van de week vanaf 09.00 uur ’s ochtends tot sluitingstijd. De kroeg is nog niet officieel geopend, maar dat gaat nog wel gebeuren. Binnenkort is er een feestje. Wanneer? Dat wordt binnenkort bekend gemaakt. “Houd de hele maand september maar vrij”, grapt Bert.

Kofferbakverkoop
Volgende week zondag vindt het eerste evenement plaats onder de hoede van het nieuwe koppel. Dan is het tijd voor de Kofferbakverkoop. Inchrijven kost 5 euro voor een auto en 7,50 voor een bus. De mensen mogen zich aanmelden via dorpsherberg@chello.nl. De Ollandse Dorpskapel zorgt die dag voor de muziek. De opbrengst van de Kofferbakverkoop gaat naar hen, dus het is voor een uitstekend doel!

Kermis
Bert zei dan wel gekscherend dat de mensen heel september vrij moeten houden, maar daar heeft hij wel een punt. In die maand, in het weekend van 28 september welteverstaan, valt namelijk Olland kermis. De Dorpsherberg is al druk bezig met het regelen van goede muziek en leuke optredens. Het belooft een zeer gezellige kermis te worden. Dat staat al vast.

Kortom, Bert en Jola hebben er zin in. Ze nodigen u dan ook van harte uit om eens gezellig te komen buurten. Dan kunt u meteen profiteren van de wekelijkse actie. Deze week: een heerlijk broodje hamburger van de bakplaat voor maar 4,50 euro.