FES Climate Control zorgt voor de juiste temperatuur

Roois nieuws Op de koffie bij...
In een winkel mag het niet te warm zijn en zeker niet te koud. De eigenaar zit namelijk niet te wachten op klagende klanten. Binnen een kantoorpand moeten werknemers in de juiste omstandigheden kunnen werken. Wanneer de temperatuur niet klopt is dat niet even op te lossen met een draai aan de verwarmingsknop. Vooral niet in grote ruimtes. Er komt veel meer bij kijken. Freek Eijkemans van FES Climate Control weet precies wat. Hij is een expert op het gebied van klimaatbeheersing.

Het bedrijf van de Rooienaar bestaat alweer drie jaar. Al drie jaar geeft Freek advies op het gebied van klimaatbeheersing. Climate Control omvat echter nog veel meer. FES levert, installeert en onderhoudt namelijk ook koel- en vriescellen. “Van kleine cafés of winkels tot grote fabrieken. We kunnen alles leveren”, zegt Freek trots. “We komen veel in deze regio en dan met name regio Eindhoven. Door goede mond-tot-mond reclame vinden we iedere keer weer nieuwe klanten.”

De komende maanden zijn het aller-drukst voor FES Climate Control. Als het warmer begint te worden, denken particulieren en bedrijven weer aan airco’s en klimaatbeheersingssystemen. Wanneer het gaat om wat grotere ruimtes gaat Freek inventariseren om het juiste advies te geven. “Sinds enkele maanden heb ik een STEK certificering. Dat betekent dat ik installaties boven 3 kilo freon (koelgas) mag installeren en onderhouden. STEK-gecertificeerde bedrijven voldoen niet alleen aan de verplichting, zij tonen ook aan dat kwaliteit, veiligheid, milieu en transparantie geborgd zijn in hun werk.” Het ideale aan een samenwerking met FES is dat je op ieder moment geholpen wordt wanneer dat nodig is. Dus valt uw airco uit, stopt uw koeling van uw belangrijke server ermee, of koelt de koelkast van uw restaurant niet meer goed? FES heeft een 24uurs service. “Het is onze verantwoording, dus mochten er problemen zijn dan staan wij zo snel mogelijk op de stoep om het weer op te lossen.”

Wilt u niet weer dat uw personeel reden heeft tot klagen omdat het veel te heet is op kantoor? Ontbreekt het in uw bedrijfspand aan frisse lucht? Of wordt het tijd om uw koel- en vriescellen eens uit te breiden. Wacht dan niet en bel met FES Climate Control. Freek Eijkemans heeft voor u het juiste advies en staat aan de basis van een jarenlange en vruchtbare relatie. FES Climate Control zorgt ervoor dat alles klopt naar uw wens.