Afbeelding

Winkelreus Computers en Telecom

Roois nieuws Op de koffie bij...
Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Maarten Duffhues de deuren opende van Winkelreus Computers en Telecom-winkel aan de Borchmolendijk 20 te Sint-Oedenrode. Onlangs heeft Maarten de stap genomen om de winkel een re-styling te geven.

Er is flink geklust om de Computer en telecom-winkel in een nieuw jasje te steken. Door onder andere de prachtige nieuwe vitrinekasten krijgt Winkelreus een meer modernere uitstraling. Met als resultaat dat alle producten nu weer overzichtelijk en mooi zijn uitgestald.

Maarten en de fulltime medewerker in Sint-Oedenrode, Rick Cranen, delen een zeer grote gedrevenheid. “Je moet niet stil blijven staan, maar aanpakken, ideeën uitwerken en ten uitvoer brengen, een ondernemer moet ondernemen”, aldus Maarten.

Naast de verkoop van computer, telefoons, abonnementen, hard- en software, laptops, printer, tablets, inkt en nog veel meer computer-gerelateerde producten, bent u ook voor reparatiewerkzaamheden op het juiste adres. Dit geldt voor zowel reparaties in de winkel als voor reparaties/ondersteuning aan huis.

Winkelreus biedt goede producten in verschillende prijsklassen, kortom voor elke wat wils. “Als klanten binnen komen begint het altijd met goed te luisteren. Wat zijn de wensen? Waar is het product voor bedoeld? En tenslotte aan welke eisen moet het product voldoen?”
Winkelreus bestaat uit een leuk, jong maar vooral ook uit een zeer deskundig team, dat barst van de plannen en ambities. Met het nodige enthousiasme , leuke reacties en tevreden klanten ziet het team van Winkelreus de komende tijd dan ook zeer positief tegemoet.