Pump up your weekend bij café ’t Pumpke

Roois nieuws Op de koffie bij...
Al jarenlang is café ’t Pumpke één van de beste door jeugd bezochte cafés van Sint-Oedenrode. En omdat de kroeg dat graag wil blijven, heeft het wilde plannen. Leuke plannen die interessant zijn voor de jeugdige cafébezoekers van Rooi en omstreken. Onder de noemer ‘Pump up your weekend’ slaat het café een nieuwe weg in.

Degene die de weg mee volgt staat er goed op. Het concept zorgt er namelijk voor dat er ieder weekend wel wat te doen is in ’t Pumpke. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag zullen speciale DJ’s voor de sfeer zorgen. Al dan niet met een thema, maar goede muziek is gegarandeerd. Top-40, house en andere populaire muziek komen in een mengelmoesje voorbij. Binnenkort staat er zelfs een hardstyle avond op de agenda. Natuurlijk volgen er nog veel meer bijzondere thema-avonden, maar daar hoor je binnenkort meer over.

Komend weekend zal de officiële kick-off plaatsvinden. Op vrijdag wordt alvast een feestje gebouwd. Op zaterdag gaat Pump up you weekend verder met ‘pullenvullen’ en op zondag is het DJ-night. Het team van ’t Pumpke heeft er in ieder geval al heel veel zin om er iets van te maken.

De komende weken staat er nog veel meer op de rol. Vooral rondom Koninginnedag wordt het één groot feest in ’t Pumpke. Op maandag is het Koninginnebal en op Koninginnedag houdt ’t Pumpke een super leuk en nieuw spel: bierpongen. Inschrijven kan aan de bar. Zo zie je maar dat je helemaal niet naar een overvol Eindhoven hoeft om Koninginnedag te vieren. In café ’t Pumpke is het ook berengezellig, dus dat maakt de keuze al een stuk makkelijker.
Behalve tijdens de weekenden en nationale feestdagen is de kroeg ook doordeweeks het centrum van veel gebeurtenissen op sport- en verenigingsgebied. Er wordt gedart, gebiljart, gerepeteerd en vergaderd. Het kan allemaal bij café ’t Pumpke, dus bent u nog op zoek naar een geschikte ruimte? Loop dan eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.