Termeer Modeschoenen: voor iedereen

Roois nieuws Op de koffie bij...
Zo’n zeventig jaar geleden begon Ties Termeer met een schoenmakerij/schoenwinkel in Olland. Ze verhuisden naar Sint-Oedenrode waar de zaak later werd voortgezet door zijn zoon Jan. Sinds zo’n vijftien jaar staan Marianne, Manja, Jeanne, Hennie en Diane alweer voor u klaar.

Menigeen heeft leren lopen op de schoentjes van Termeer en komt tot op de dag van vandaag in de winkel. Voor degene die niet zo vaak over de vloer komt, willen ze graag eens vertellen wie ze zijn en waar ze voor staan.
Termeer modeschoenen is een zaak waar nog volop tijd en aandacht is voor de klant en waar een enthousiast en vakkundig team klaarstaat om u met kennis van zaken te adviseren. De dames- heren en kindercollectie is opgebouwd uit exclusieve en eigenwijze merken. Voor de dames zijn er merken als Arche, Durea, Footnotes, Gabor, Högl, Loints, Think, Waldläufer, Wolky en Classic Walker. Een mooie eigenwijze mix van mode en comfort. Een groot deel van de comfortcollectie is verkrijgbaar met een verwisselbaar voetbed en in diverse wijdtematen. Van wijdte E, heel smal, naar G, H, J, K, M en zelfs W, die superbreed is. Vanzelfsprekend is niet iedere schoen in al deze wijdtematen beschikbaar, maar door de zorgvuldig opgebouwde collectie van Termeer hebben ze vrijwel altijd de juiste schoen voor u in huis.

De herencollectie bestaat onder andere uit het merk Van Bommel, verkrijgbaar in breedtematen G, H, I en K. Daarnaast hebben ze ook de jonge exclusieve lijn van Floris van Bommel. Prachtige hoogwaardige materialen op een jonge leest met in iedere schoen een verrassend detail. Tevens zijn ze onder andere dealer van Australian, Fluchos, Van Lier en Mephisto. Van de laatste is een royale collectie aanwezig die garant staat voor een geweldig loopcomfort.

Nieuwsgierig geworden? De nieuwe voorjaars- en zomercollectie staat klaar om uw garderobe compleet te maken. Van ballerina’s tot pumps, van instappers tot sneakers en van zachte pastels tot sprankelende kleuren en bijzondere designs. Loop eens binnen op de Heuvel 24, u bent van harte welkom!