Trotse Egyptenaar runt Pizzeria Shoarma Rooi

Roois nieuws Op de koffie bij...
Ayman Saman is trots en daar heeft hij ook al reden toe. Sinds 1 februari is hij de trotse eigenaar van de Pizzeria annex Shoarma zaak aan het Kerkplein in Sint-Oedenrode. Vorige week beleefde hij een knallend openingsweekend. Het was ‘druk druk druk’ volgens de Afrikaan. De actie was dan ook bijzonder aantrekkelijk (50% korting op alles), maar dat is niet de enige reden. Pizzeria Shoarma Rooi heeft bovenal lekker eten.

De meeste Rooienaren kennen Ayman al van gezicht. Hij is vijf jaar lang werkzaam geweest bij zijn zwager van Shoarmazaak Amon, een eindje verderop. Daar leerde hij de kneepjes van het vak. Pizza’s maken, shoarma en andere lekkernijen bakken. Ayman werd steeds bekwamer en dus werd het tijd om op eigen benen te staan. “We hebben nog steeds goed contact hoor. Amon helpt me met van alles”, zegt Ayman terwijl hij vlees aan het snijden is. “Een mooie plek hier toch?!” wijst hij naar buiten. “Vooral als het beter weer wordt, dan heb ik hier een groot terras en wordt het nog drukker.”

Pizzeria Shoarma Rooi verspreidde enkele weken geleden de nieuwe menukaart. Die liegt er niet om. Er staat zoveel lekkers op dat je bijna geen keuze kunt maken. “Vooral het aanbod in pizza’s hebben we flink uitgebreid. Dat is één van onze specialiteiten.” Behalve pizza’s staat de kaart vol met menu’s, broodjes, steaks, schotels en pasta’s. Een extra voordeel is dat alles thuis kan worden bezorgd.

Dinsdag, woensdag en donderdag zijn speciale dagen. Dinsdag is schoteldag. Dan kosten alle schotels 1,50 euro minder dan normaal. Op woensdag kost een sparerib schotel slechts 8 euro en op donderdag vliegen de pizza’s voor maar 5,50 euro de deur uit. Profiteren dus bij Pizzeria Shoarma Rooi. Ayman helpt u graag!
Pizzeria Shoarma Rooi, Heuvel 4, 5492 AD, Sint-Oedenrode, tel: 0413-490598