Afbeelding

Bedrijfs presentatie: Beter voorkomen dan herstellen

Roois nieuws Op de koffie bij...
Vaak houden huiseigenaren de staat van woning redelijk goed in de gaten. De kwast wordt gehanteerd wanneer er geschilderd moet worden en de ketel wordt ieder jaar nagekeken. Wat regelmatig wordt vergeten is het dak, terwijl dat juist een ontzettend belangrijk onderdeel is van het huis. Als je gele kringen gaat zien in het plafond dan is het al te laat. Dan lekt het dak en zijn de gevolgen peperduur. Daarom is de slogan van Dakservice Jeroen van Riel: ‘Beter voorkomen dan herstellen’.

Dakservice Jeroen van Riel, gevestigd aan de Ollandseweg in Sint-Oedenrode bestaat al sinds 1996. De specialist heeft al honderden daken vervaardigd en gerepareerd. De ervaring valt van zijn gezicht te lezen en hij weet er zeer professioneel over te vertellen. “We richten ons voornamelijk op particulieren en bedrijven”, begint Jeroen. “Hoewel we alle dakwerkzaamheden uit kunnen voeren, zullen we ons de komende tijd extra veel gaan richten op onderhoud van daken. Daar is meer en meer vraag naar. Dakinspecties zijn heel erg belangrijk. Het voorkomt ontzettend veel problemen en extra hoge kosten. Het probleem is dat een dak vaak vergeten wordt. Zo kwamen we laatst bij een bedrijf waar 15 cm water op het platte dak stond. Alle afvoerleidingen zaten verstopt. Het was echt gevaarlijk, want het stond op instorten. Dat kun je voorkomen door ieder jaar een inspectie uit te laten voeren. We geven als advies mee om dat goed in de gaten houden, want veel bedrijven vergeten dat. Daarnaast zijn we op de hoogte van de regelgeving. Dat is vooral voor bedrijven nodig om verzekeringsaspecten.”

Per 1 maart is de btw op uurloon 6%. “Een gunstige ontwikkeling”, zegt de dakexpert. “Ik verwacht dat meer mensen hun dak zullen inspecteren, renoveren of vernieuwen. Dat is verstandig, want een dak heeft onderhoud nodig. Het is net als een auto, die moet ook ieder jaar een APK krijgen. Speciaal daarom kunnen we een onderhoudscontract aanbieden. Voor een paar tientjes per jaar kom ik het dak schoonvegen en nakijken of alles nog goed is. Zo voorkom je eveneens dat afvoerleidingen verstopt raken.”

Dakservice van Riel is bekend in Sint-Oedenrode, maar vooral ook in de omgeving. Son en Breugel, Eindhoven, Laarbeek, Schijndel en Best is voor Jeroen en zijn werknemers bekend terrein. Vaste klanten zijn tevreden en vertellen er over aan nieuwe klanten. Jeroen: “Voor we bij iemand aan de slag gaan, geven we goede tekst en uitleg. Dat is voor beide partijen fijn.”

Dakservice Jeroen van Riel
Ollandseweg 132
0413-479174 / 06-53249793
www.jeroenvanriel.nl