Bedrijfs presentatie: Wie zet de mooiste tegels van het land?

Roois nieuws Op de koffie bij...
Tegeltje, tegeltje aan de wand….Wie zet de mooiste tegeltjes van het land? Dat is Glenn Robbescheuten Tegelwerken uit Mariahout. Maar dat wist u waarschijnlijk al, want deze spreuk staat regelmatig in DeMooiRooiKrant. De tegelzetter uit Laarbeek is een bekende in Sint-Oedenrode en omstreken. Zowel bij particulier als bij winkels en bedrijven levert hij vakwerk af. Enkele mooie voorbeelden in Sint-Oedenrode zijn Muller Mode en de Rabobank.

Glenn Robbescheuten Tegelwerken is ontstaan uit een geslacht van tegelzetters. De kwaliteit die het bedrijf kan leveren boogt op een jarenlange ervaring die Glenn al met de paplepel is ingegeven. Die expertise is van zeer groot belang, want hoe vaak moeten we niet vaststellen dat mooie en dure tegels in keuken of badkamer totaal waardeloos worden als gevolg van een onvakkundige plaatsing? Kwaliteit kost geld, maar u zult zien dat het allemaal reuze meevalt. Glenn Robbescheuten Tegelwerken biedt u service en garantie waardoor uw zorgvuldig uitgekozen tegels werkelijk tot hun recht komen. Daarnaast combineert het bedrijf advies met vakmanschap. Een perfecte combinatie om de klant extra tevreden te maken. Laat daarom niets aan het toeval over en kies voor de vakmensen van Glenn Robbescheuten Tegelwerken.

Voor alle voorkomende tegelwerken kunt u bij Robbescheuten terecht, zoals onder andere natuursteen en mozaïek. Nieuwbouw of utiliteitsbouw, het maakt niet uit. Bel Glenn Robbescheuten en hij regelt het. Als het moet zelfs van sloop tot oplevering. Dus inclusief aanschaf sanitair, vloerverwarming, loodgieter, elektricien of stucadoor. Het vakmanschap van zijn bedrijf zorgt er uiteindelijk voor dat de klussen succesvol en naar volle tevredenheid van de klant worden afgerond. Om een idee te hebben van alle merken tegels en sanitair is het mogelijk om een afspraak te maken bij één van de toonzalen van de groothandels waarmee Robbescheuten Tegelwerken samenwerkt. Natuurlijk is dat geheel gratis en vrijblijvend. De medewerkers van deze showrooms zullen tijd voor u reserveren en samen met u uw wensen omzetten in een pasklaar plan.
Na het bezoek ontvangt u een gespecificeerde offerte met daarop de verkoopadvies prijzen vermeld. Robbescheuten voorziet de offerte daarna van zijn scherpste maar eerlijke prijzen.

Dat er een jonge en actieve geest – met oog voor de huidige tijdsgeest - achter het concept van Robbescheuten schuilgaat is duidelijk wanneer je het internet op gaat. De website www.robbescheutentegelwerken.nl is actueel en bij de tijd en ook de Facebookpagina geeft een modern kijkje in de actieve keuken van de onderneming. U kunt de klussen van Robbescheuten Tegelwerken volgen. Het is reuze interessant en wellicht krijgt u er inspiratie van voor uw eigen woning! Na 1 maart is de BTW op arbeid slechts 6%. Profiteer daar van!
Glenn Robbescheuten Tegelwerken, Tuindersweg 71, 5738 BK, Mariahout, tel: 0499-422876 of 06-53231903