Houtbewerking ELBECO: alleskunner op het gebied van hout en glas

Roois nieuws Op de koffie bij...
Een bekende goede naam, een bekend logo en bekend om de uitstekende service. Dat is Houtbewerking Elbeco. Het bedrijf is al jaren een gerenommeerde naam in de wereld van de bouw, aannemerij, scholen, gemeenten en particulieren In Sint-Oedenrode, maar ook ver daarbuiten. Vorig jaar maakte Houtbewerking Elbeco een nieuwe start in een nieuw onderkomen aan de Nijverheidsweg 14. De timmerfabriek heeft veel te bieden.

Frank de Greef uit Sint-Oedenrode runt het bedrijf en weet er dus zeer enthousiast over te vertellen. “Houtbewerking Elbeco doet alles wat met hout te maken heeft”, begint Frank. “Van vroeger uit staan we vooral bekend om onze kozijnen,ramen en deuren. Die zijn van de allerbeste kwaliteit en dat ook nog eens voor een mooie interessante prijs. Toch doen we nog veel meer. We zijn namelijk sterk in nieuwbouw, maar eveneens in renovatie van complete huizen. Ook maken wij in uw bestaande kozijnen draaivalramen, zodat u niet het complete kozijn hoeft te vervangen. Natuurlijk zet Houtbewerking Elbeco zich ook in voor de wat kleinere interieurwerkzaamheden, zoals het aanpassen van een keuken, het plaatsen van een kastenwand en het realiseren van trappen, deuren en overkappingen. Het grote voordeel is dat we alles zelf kunnen.” Maatwerk is daarbij het toverwoord. Houtbewerking Elbeco maakt wat de klant wil.

“Mensen komen bij ons met een idee en wij werken het uit. Soms krijgen we een schets van bijvoorbeeld een voordeur en dan maken wij dat naar wens. Maar wat dacht u van een prachtige houten vouw/4 seizoenspui. Dat is dé trend van komend voorjaar. Een prachtige pui in uw woonkamer, die u bij lekker weer heerlijk helemaal open kunt zetten. Er zijn veel mogelijkheden. Dat geldt ook voor trappen. Daarin zijn we gespecialiseerd. Roestvrijstaal, hout of zelfs uitgevoerd met glazen balustrades. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken”, overtuigt de vakman. Alle soorten beglazing in combinatie met onze kozijnen zijn eveneens een specialisme van Elbeco. Het glas word door ons zelf geplaatst zodat we alles in eigen hand hebben. Ze hebben zelfs een 24-uurs glasservice en op de hoge kwaliteit kozijnen zit maar liefst tien jaar garantie.

Advies en begeleiding vinden mensen tegenwoordig heel erg belangrijk. Houtbewerking Elbeco voorziet daarin. Frank: “Alles wordt uitgetekend en op de offerte is alles tot in detail zichtbaar. Dat schept duidelijkheid voor onze klanten en zo krijgen we nooit discussie achteraf. Ook adviseren we in beveiliging van huizen. Beveiliging van ramen en deuren is belangrijk. We kijken naar de huidige situatie, luisteren naar uw wensen en aan de hand daarvan maken we een beveiligingsplan, zodat we het uit kunnen voeren volgens politiekeurmerk veilig wonen.”

Houtbewerking Elbeco heeft ontzettend veel te bieden. Dat blijkt maar weer. “Ik durf zeer stellig te zeggen dat we topkwaliteit bieden in alles wat we doen”, besluit Frank. Dat daar uitstekende service bij hoort zijn we van Elbeco gewend.

Houtbewerking Elbeco, Nijverheidsweg 14, 0413-474286, www.houtbewerkingelbeco.nl