Gemakkelijk post- en bankzaken regelen bij Primera Sint-Oedenrode

Roois nieuws Op de koffie bij...
Primera Sint-Oedenrode gaat tijdens de Carnaval verbouwen. Op maandag 11 en dinsdag 12 februari is de winkel gesloten. Wanneer de zaak op woensdag 13 februari haar deuren weer opent, is het complete aanbod alleen maar nog groter en overzichtelijker geworden. Nieuw is dan het ING-servicepunt. Tevens komt er één balie voor Primera en Post.nl. De openingstijden van ING-servicepunt en Post.nl zijn vanaf die woensdag hetzelfde als van openingstijden van Primera Sint-Oedenrode zelf. Is dat alles? Nee hoor…

Hoewel de winkel dezelfde oppervlakte blijft houden, is er straks nog meer te krijgen dan voorheen. Eigenaars Han en Carmen van de Sande – Vogels hebben gekozen naast het vertrouwde assortiment, tabak, wenskaarten en tijdschriften, een forse uitbreiding in het aanbod van school en kantoorartikelen. Ook komt er een nieuwe overzichtelijke wand voor het kiezen van uw cadeaukaart. Als laatste wordt het sigaren assortiment uitgebreid met bekende merken.
Kortom, de winkel wordt nog completer en aantrekkelijker voor U, vooral omdat U bij elke besteding (behalve boeken /postzegels) van € 5,- een zegel krijgt. Bij een volle spaarkaart krijgt u een 1/5 staatslot zonder Jackpot (jackpot voor € 0,40 wel bij te kopen )geheel gratis!. Er zijn al meerdere malen grote prijzen gevallen op zo’n gratis lot.
ING servicepunt
Alle post- en bankzaken regelen bij Primera, dat is makkelijk! U bent bij Primera na de verbouwing van harte welkom om als vanouds gebruik te maken van het nieuwe ING servicepunt. De manier waarop verandert: u kunt zelf geld opnemen of storten via de automaat. Een medewerker kan u hierbij assisteren als u dat prettig vindt. Komt u voor het afhalen van uw wachtwoordbrief, uw pincode, het openen van een rekening of heeft u gewoon een vraag aan de ING? Dan kunt u hiervoor een medewerker benaderen. Ze helpen u graag.

Tijdens en natuurlijk ook na de verbouwing(behalve 11 en 12 februari) kunt u bij het vernieuwde postkantoor gewoon terecht voor al uw postzaken en overige producten van het postkantoor, zoals Kentekenregistratie. Voor ING-zaken als ophalen van wachtwoordbrieven, activeringsbrieven, pincodes en betaalpassen kunt u ook terecht tijdens de verbouwing en erna. Voor alle overige dienstverlening van ING kunt u van 3 t/m 12 februari terecht bij het ING hoofdkantoor in Veghel, Hoofdstraat 23.

Om dit feestelijk met U te vieren zullen er de komende tijd leuke acties plaatsvinden.
Let op de Heropening Folder die binnenkort bij u in de brievenbus valt! Wij als team van Primera Sint-Oedenrode heten u voor, tijdens en na de verbouwing, meer dan welkom bij ons in de winkel.
De openingstijden van Primera Sint-Oedenrode:
• maandag t/m donderdag: 8.00-18.00
• vrijdag: 08.00-20.00
• zaterdag 8.00-17.00