Afbeelding

Boxsons Lease maakt wagenpark Trido IT-groep compleet

Roois nieuws Op de koffie bij...
Met 3 prachtige nieuwe bolides maakt Boxsons Lease het nieuwe wagenpark van Trido IT-Groep uit Sint-Oedenrode compleet. Voor Trido IT-Groep sluit de aanpak van Boxsons Lease naadloos aan bij hun specifieke wensen. Paul van Wanrooij, directeur en eigenaar van Trido IT-Groep legt uit: “Ons nieuwe wagenpark bestaat uit auto’s van verschillende merken en sluit daarmee goed aan op de specifieke wensen van onze mensen. Bovendien hebben we gekozen voor Boxsons Premium, één van de 3 serviceniveaus in de nieuwe leaseopzet van Boxsons. Daarin is alles precies zo geregeld zoals wij het wensen. Dit past ook bij de ervaring die wij met Boxsons hebben: persoonlijk maatwerk!”

Barrie Spoorenberg is erg te spreken over deze conclusie: “We proberen voor onze klanten het meest optimale product neer te zetten, kwaliteit en hoogwaardige dienstverlening met persoonlijke aandacht voor de specifieke wensen van ondernemer en medewerkers. Daarvoor hebben we de nieuwe opzet in 3 serviceniveaus ontwikkeld. Het is erg prettig als daar ook direct een positieve respons op komt!”

Nieuw: 3 lease niveaus
Vanuit Sint-Oedenrode is Boxsons Lease al bijna 15 jaar actief op de klein zakelijke markt. Ondanks de onzekere tijden vertoont het wagenpark van ca. 500 auto’s al jaren een gestage groei. De ontwikkeling van Boxsons Lease is vooral te danken aan de persoonlijke aandacht voor de klanten. Barrie Spoorenberg legt uit: “Wij richten ons voornamelijk op MKB, tot ca. 20 personen- en lichte bedrijfswagens. Omdat we (merk)onafhankelijk zijn kunnen we alle mogelijke combinaties leveren in verschillende financieringsconstructies. Bovendien hebben we onlangs ons nieuwe leaseopzet in 3 serviceniveaus gelanceerd: Boxsons Basic, Boxsons Premium en Boxsons Deluxe. Omdat een startende ondernemer nu eenmaal andere prioriteiten heeft dan een bedrijf met een flinke buitendienst of wensen heeft in een ander merk- of modelsegment. Deze drie producten bieden ondernemers in alle categorieën overzicht en controle, dat maakt het voor onze klanten de optimale lease.”

Verschillende automerken onder één dak
Voor de individuele medewerker is de verscheidenheid in merken de grote plus van Boxsons Lease. Ze kunnen binnen de kaders van de specifieke categorie elk willekeurig automerk of -model kiezen. “Dat geeft ongekende vrijheid”, legt Barrie Spoorenberg uit, “de medewerker rijdt in de auto van zijn of haar voorkeur en de ondernemer hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit, kosten of service.”

Trido IT-Groep
De Trido IT-Groep uit Sint-Oedenrode verzorgt vanuit het onderdeel Trido IT-Specialisten complete kantoorautomatisering op maat voor hun zakelijke relaties. Met de unit HetServiceTeam verzorgt het monteursdiensten op locatie voor diverse opdrachtgevers in de regio. Het bedrijfsonderdeel TriNed verzorgt het onder andere glasvezeldiensten door heel Nederland.