Huiskens Optiek&Horen nu StAr-gecertificeerd

Roois nieuws Op de koffie bij...
Huiskens Optiek&Horen is sinds vorige week als zelfstandig audicien STAr-gecertificeerd. Daarmee sleepte de winkel het keurmerk ‘Erkend Audicien’ binnen. Een mooie prestatie, maar daar hebben Roel en Erwin Huiskens en hun medewerkers zich dan ook sterk voor gemaakt. Het keurmerk wordt uitgegeven door de meest gezaghebbende autoriteit in de audicienwereld en die onderstreept hiermee, dat Huiskens Optiek&Horen voldoet aan alle kwaliteitsnormen en daarnaast werkt met geavanceerde apparatuur.

Toen Huiskens Optiek&Horen vorig jaar verhuisde naar het nieuwe onderkomen aan de Heuvel 18 beschikte het ineens over een zeer professioneel ingerichte hoorafdeling. De medewerkers mochten gaan werken met de allerbeste apparatuur om klanten mee te helpen. Leon Slot en Marie-Jose de Haan zijn experts op het gebied van horen. Leon is een zeer ervaren audicien die een dag per week (dinsdag) bij Huiskens werkt. Marie-Jose is een enthousiaste audicien in opleiding. Tijdens haar opleiding wordt ze begeleid door Leon Slot. Drie dagen per week is ze in de winkel aanwezig.
Marie-Jose en Leon hebben persoonlijke aandacht, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel, net als de andere medewerkers Huiskens Optiek&Horen. Mensen die op enige wijze last hebben van hun gehoor of gewoon advies willen, worden met alle aandacht geholpen. Na afloop van een hoormeting en inventarisatie van de hoorwensen zal altijd een eerlijk advies worden gegeven; ofwel nog een tijdje wachten tot de klachten verergeren, ofwel het starten van een proefperiode hoortoestellen. In overleg wordt een toestel gekozen die het beste bij de klant past. Huiskens Optiek&Horen heeft een breed assortiment hoortoestellen in alle prijsklassen. Middels een gratis proefperiode met verschillende controleafspraken worden de toestellen steeds verder geoptimaliseerd. Pas bij volle tevredenheid zal de proefperiode worden afgerond.

Voor een (gratis) screening van het gehoor kunt u het beste binnenlopen in de zaak voor het maken van een afspraak. Huiskens Optiek&Horen is ook volledig op de hoogte van de vergoedingen door zorgverzekeraars. Tijdens het adviesgesprek komt dit uitgebreid aan bod.

Gehoorbescherming
Niet alleen zwemoordopjes, maar ook op-maat-gemaakte gehoorbeschermers geschikt voor
dragen tijdens het uitgaan of muziekfestivals, tijdens het motorrijden en werken met zware machines, behoren tot het brede aanbod. Steeds meer mensen hechten waarde aan bescherming van hun gehoor. Er zijn zelfs er speciale hoorbeschermers die kunnen zorgen voor een betere nachtrust (slaapdoppen). Kom gerust eens langs en laat je eens adviseren over hoorbescherming.