Afbeelding

Goede verzorging van je lichaam is minstens zo belangrijk als het juiste materiaal

Roois nieuws Op de koffie bij...
Sporten is in. Vooral in deze tijd van het jaar denken mensen weer aan hun gezondheid. Fietsen, hardlopen of wandelen. Overal zie je actievelingen op straat of bij sportclubs. Een enkeling vindt dat zo leuk dat besloten wordt om een stapje verder te gaan. Juist op dat punt komt veel kijken. Je gaat het niet redden met alleen een goede fiets of het allerbeste schoeisel. Ook voeding en verzorging speelt een belangrijke rol. Erwin Delisse uit Sint-Oedenrode, eigenaar van triathlonproducten.nl, speelt daar perfect op in.

“Triathlonproducten.nl is ontstaan door de passie voor de sport en vooral de triathlonsport. Door de ruim 15 jaar ervaring in deze sport en nog steeds meedraaiend in de subtop, heb ik de afgelopen jaren veel geleerd en veel dingen zien veranderen”, begint Erwin. “Niet alleen het materiaal van je fiets, je loopschoenen, kleding en zwemspullen veranderen, maar ook de verzorging van je eigen lichaam is erg belangrijk. In mijn webshop (www.triathlonproducten.nl ) heb ik op dit moment een aantal artikelen waarvan ik zeker weet dat je er voordeel mee uit haalt.”

Omdat Erwin al jaren actief is in de triathlonwereld, weet de atleet precies wat je nodig hebt om goed te presteren, maar ook om goed te herstellen. De Rooienaar gebruikte al sportvoeding en verzorgingszalf. Ook sporters om hem heen hielden zich er mee bezig, maar lang niet allemaal. Ook niet iedereen was op de hoogte van het aanbod. Erwin is daar wel in thuis. Op dit moment is hij de ideale adviseur op het gebied van sportvoeding en verzorgingsproducten. Dat bewijst zijn website www.triathlonproducten.nl

Wanneer je op de site kijkt zie je allerlei verschillende producten staan. Maar wat hebben die allemaal te bieden? Erwin: “De BES-T producten heb ik nu bijna 2 jaar gebruikt en ben ik zeer goed over te spreken, echter miste ik deze in de triathlon wereld. In de motorcross, BMX, etc. is het al een veel besproken product en wordt er veel gebruik van gemaakt. Vandaar de start van mijn eigen webshop met onder andere de BES-T producten. De UP Sportvoeding is ook in Nederland erg in opkomst. Deze sportvoeding is ideaal voor de duursporter, aangezien deze zeer goed door de maag wordt verdragen en dat voor een zeer concurrerende prijs. Natuurlijk mogen de Flap Jacks niet ontbreken, welke steeds meer bekendheid krijgen in de Triathlonsport en daarbuiten.”

De bedoeling van Erwin is om de website langzaam uit te breiden met diverse artikelen. “Het liefst niet de artikelen die overal te koop zijn, maar juist de artikelen waarvan ik denk, dat men er een betere sportprestatie door kan leveren. Vandaar ook de slogan, Triathlonproducten.nl, voor een NOG betere sportprestatie!”
Triathlonproducten.nl doet ook iets aan de clubkas van sportverenigingen. Als leden van een vereniging iets bestellen, dan krijgt de vereniging hier 10% van! Binnenkort worden de verenigingen hiervan op de hoogte gebracht.