Afbeelding

Prijs voor Mazda Voets

Roois nieuws
Mazda- regiodealer Jan Voets heeft zijn showroom weer smaakvol ingericht voor een feestelijke afronding van het jaar 2012. Ook in de loop van 2013 zal Voets de vlaggen in top hijsen als het bedrijf 40 jaar onafgebroken exclusief dealer voor MAZDA is. “Mazda is een ijzersterk merk waar wij ons als team in verkoop en service met passie op toeleggen” zegt Jan. “Soms lijkt het aantrekkelijk om meerdere merken onder 1 dak te brengen maar de klant weet voor een vergelijk in autoland de weg heus wel te vinden. Wij liggen wakker van onze klanten en tja als het moet dan mogen zij ons ook echt wakker maken”, aldus Voets.

Tevredenheidtrofee 2012 voor MAZDA2
“Mazda biedt heel veel nieuws en dan hebben we het niet over een facelift of lichte verbeteringen van iets bestaands maar over geheel nieuwe techniek, constructie en ontwerp. Onze nieuwe CX5 en de nieuwe MAZDA6, allebei modellen die door experts en door de markt nu al geprezen zijn. De kleinere MAZDA2 is overall winnaar geworden van de AutoWeek Tevredenheids Trofee 2012. AutoWeek voerde het onderzoek uit samen met Consumentenbond. Juryconclusie was dat de MAZDA2 het beste van alle merken biedt.De BiFuel-versie geeft recht op belastingvrijstelling . De BiFuel biedt af-fabriek een LPG-installatie die de benzinemotor altijd op LPG laat draaien tenzij de bestuurder een andere keuze maakt. De MAZDA2BiFuel heeft een gecombineerd LPG-verbruik van slechts 6.5 liter/100km en een lage CO2 uitstoot die al bij de lancering een wereldprimeur was. Daarom geen BPM-toeslag en bovendien geen wegenbelasting en voor de zakelijke rijders 14% bijjtelling. Daarmee is deze auto zowel voor de consument als zakelijke rijder een supereconomische auto”, zegt Jan. “En voor ruim 20 euro de tank weer vol dat geeft fun aan de pomp”.

Omslagpunt al bij 1.000 kilometer
Het omslagpunt “LPG of benzine” berekent iedereen maar wat graag. “Voor de MAZDA2 BiFuel is de uitkomst aantrekkelijk. Al bij minder dan 1000 kilometer per jaar is de MAZDA2 BiFuel economischer.Buiten staan onze testauto’s klaar voor geïnteresseerden die het goede van Mazda willen ondergaan. Na een testrit wacht in de showroom een leuke attentie van Mazda” besluit Jan.