Afbeelding

Bram van Gaal wederom naar huis met overwinning

Roois nieuws
Op zondag namen Bram van Gaal en Wannebee deel in de klasse M. De eerste ronde verliep vlekkeloos, volgens vader en zoon van Gaal. Met dit gevoel reed Bram dan ook vol vertrouwen de piste binnen om de barrage te rijden. Dit werd beloond met een foutloze ronde en een razendsnelle tijd op de klok. Deze combinatie was uiteindelijk bijna 7 seconden sneller dan de koploper van dat moment, hiermee wisten zij ruimschoots te winnen.

Woensdag 19 december zal er in manege de Pijnhorst een springclinic gegeven worden. Deze leerzame clinic wordt verzorgd door Bianca Schoenmakers, een Brabantse topamazone, rijdt op het hoogste landelijk niveau en werkt bij stal Dings te Heeze. Op deze avond geeft zij instructie aan een aantal combinaties die zijn uitgenodigd door Kring Eindhoven, waaronder Bram van Gaal. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, luisteren en vragen te stellen. De pony’s zullen rond ongeveer 19:00 beginnen, aansluitend(+/- 20:00 uur) zal de clinic voor de paarden van start gaan.

Volgende week, op tweede kerstdag (26 december) organiseren de Rooise Ruiters en Ponyruiters het jaarlijkse kerst indoor springen voor de paarden. Alle klassen zullen op deze selectiewedstrijd verreden worden.. Dit evenement staat als vaste prik op de agenda van de vereniging. Op deze sportieve, maar vooral gezellige dag is iedereen van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.




Einde persbericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
- Sanny van der Velden, De Rooise Ruiters en Ponyruiters, tel: 06-13979573