Carnavalsmiddag voor mensen met beperking

Roois nieuws
Dit jaar zal er voor de 1e keer een carnavalsmiddag worden georganiseerd voor kinderen/volwassenen met een beperking die wonen en/of werken in Sint-Oedenrode. De organisatie van deze middag zal in handen zijn van Stichting Jeugdcarnaval en Stichting Papgat en zal plaatsvinden in de feesttent op de Markt in Sint-Oedenrode.

Na een warm onthaal bij binnenkomst om 13.30 uur zal deze middag verder in het teken staan van zang, dans en entertainment. Deze middag zal worden vergezeld met een bezoek van Prins Bart Pap den Urste , Adjudant Floris en de raad van Elf met hun Hofdames. Ook de Jeugdprins, Adjudant, Nar en Raad van Elf zullen aanwezig zijn en om 17.00 uur sluiten we deze middag gezellig weer af.
De entree is gratis en er zal worden gezorgd voor een hapje en een drankje. Ook uw verdere gezinsleden/ vrienden en/of kennissen zijn van harte welkom! Om de feesttent voor iedereen toegankelijk te maken, zullen er de nodige voorzieningen aanwezig zijn. Een aangepaste entree voor rolstoelgebruikers, invalidentoilet, aangepaste nooduitgangen en extra stoelen en tafels. In de feesttent zal er voldoende ruimte zijn om je lekker uit te leven op de muziek en/of dans, maar zullen er ook voldoende mogelijkheden zijn om het feest rustig zittend vanaf de zijlijn te beleven.
Graag zouden we in contact willen komen met de kinderen/volwassenen met een beperking die wonen en/of werken in Sint-Oedenrode of met de ouders en/of begeleiders. Dit kan via e-mail info@jeugd-carnaval.nl  of telefonisch via telefoonnummer 06-53726295. Ook kunt u een opgave formulier downloaden via www.jeugd-carnaval.nl