Huyberts Keukens komt met nieuw concept

Roois nieuws Op de koffie bij...
Zoals altijd zit Huyberts Keukens niet stil. De keukenmarkt beweegt, dus Henry en Petrie Huyberts bewegen mee. Daarom voeren ze sinds kort een nieuw concept: Abbiamo. Volgens Henry Huyberts zijn de keukens dankzij dit idee goedkoper dan bij ‘de grote blauwe doos’, zoals hij de gigant uit Zweden noemt. “Bij ons hoeven de mensen de keuken echter niet zelf te ontwerpen, installatietekeningen te maken en in elkaar te zetten. Ze worden kant en klaar geleverd”, knikt Henry.

Abbiamo
De prachtige grote showroom van Huyberts Keukens onderging afgelopen maand een facelift. Er zijn maar liefst vier compleet nieuwe keukens ingebouwd. Daarbij zijn ook keukens te zien die te verkrijgen zijn door middel van het nieuwe concept Abbiamo. Henry: “De prijzen zijn aantrekkelijker omdat de keukens rechtstreeks uit Duitsland komen. We zijn allang geen zaak meer met alleen maar dure modellen keukens. Het is duidelijk dat we voortaan ook de starters of mensen met een beperkter budget een keuken aan kunnen bieden.” De Abbiamo keukens zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. De showroom geeft alvast een kleine glimp, maar Henry en Petrie laten u graag de legio mogelijkheden zien. Ook op de website www.huyberts-keukens.nl ziet u wat voor moois Huyberts allemaal te bieden heeft. Er staan een aantal geweldige aanbiedingen tussen.

Voorproefje op Kerst
Heeft u al voor Kerst zin in een bijzondere smaak- en sfeerbeleving? Ga dan op zondag 16 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar Huyberts Keukens in Nijnsel. Er is dan een prachtige keukenshow, waarbij de modellen van 2013 worden geshowd. Maar ook De Dames ijssalon en chocolaterie is aanwezig om hun producten te laten proeven op het gebied van ijs en chocola. Er wordt gedemonstreerd hoe u zelf, thuis met de feestdagen, een mooi dessert kunt maken en hoe u deze op zijn mooist garneert. Eigengemaakte chocoladedecoraties zijn simpel te maken en deze krijgt u bovenop uw gratis ijsje.

Kookdemo
Een top-kok van AEG zal tijdens de open zondag een kookdemo verzorgen. Behalve heerlijke chocola en ijs valt er dus nog veel meer te proeven. De kok presenteert haar kookkunsten op een inductiekookplaat, een oven en een combi-steamer. U krijgt tips over de verschillende apparaten en producten en de recepten krijgt u mee naar huis, om uit te proberen voor uw eigen gasten.

Zoals u leest wordt het dus tijd voor een bezoekje aan Huyberts Keukens. Henry en Petrie heten u van harte welkom!
Huyberts Keukens - Industrieweg 31 – Sint Oedenrode Bedrijventerrein Nijnsel – tel: 0413-490790 – www.huyberts-keukens.nl