De Voice of Papgat

Roois nieuws
Het wordt zaterdag echt keileuk!! De organisatie van De Voice of Papgat heeft negen aanmeldingen gekregen, dus dat gaat helemaal goedkomen. Ook hebben ze een vakkundige jury gevonden die echt in omgedraaide stoelen zit. De presentatie is in handen van niemand minder dan Marga van Acht als….?? De zangers staan in een echte “battle” ring te zingen die midden in de zaal staat.

Tijdens de pauze wordt er een heuse tombola gehouden. Dit is een loterij in de vorm van enveloppen waarbij je altijd prijs hebt!! De geweldige avond vindt plaats in Grand Café de Vriendschap en natuurlijk komt er bij de Voice off Papgat een schitterend gastoptreden van... Paul de Corte (voormalig zanger van You&Me)

Het enige wat nu belangrijk is dat de artiesten publiek meebrengen, want na de battle mag er echt ge-SMS-t gaan worden! Net als bij de echte Voice kan dat de uitslag erg beïnvloeden. Gisteren werd in het Pumpke al flink geoefend met begeleidingsband De Sanseveria’s. De zangers en zangeressen namen vast een voorproefje op zaterdag en dat ging uitstekend. Iedereen heeft er echt zin in en daarom is het hopen op een echt skôn fisje zaterdagavond!! Voor vragen mag je altijd mailen of bellen of what’s appen 06-10332311