HUWA international pipeline products bestaat 25 jaar

Roois nieuws
HUWA viert feest. Het internationale bedrijf uit Nijnsel bestaat alweer 25 jaar. Sinds 1987 vervaardigt de HUWA roestvaststalen reparatieklemmen in eigen bedrijf in Nederland en is één van de belangrijkste fabrikanten in deze branche geworden. HUWA levert uitsluitend eerste klas materialen en is in staat alle soorten en grootte, klemmen, flenzen, enz. te fabriceren. Enkele weken geleden vierde het bedrijf dit heuglijke feit met haar klanten. Komend weekend gaat het personeel een feestje bouwen.

Paul Huis in ’t Veld Piet van de Warenburg startten het bedrijf op. Enkele jaren geleden nam Twan van Heesch de plaats van Huis in ’t Veld over. Door de jaren heen groeide de onderneming van vier naar vijfenveertig personeelsleden. En nog steeds gaan de zaken crescendo, volgens mede-eigenaar Twan van Heesch. “Ik mag melden dat dit één van de beste jaren ooit is voor ons”, zegt hij. “De samensmelting van verschillende bedrijven in een pand (vorig jaar) heeft erg goed uitgepakt en crisis of geen crisis. Als een leiding lekt, dan moet hij worden gemaakt. Daarnaast hadden we een strenge winter begin dit jaar. Ook dat speelt mee.”

Op dit moment is HUWA bezig met het ontwikkelen van een nieuw hoogwaardig product. Volgend jaar rond 1 augustus zal dat gepresenteerd moeten worden. Het is een product dat een link heeft met de scheepvaart en industrie. HUWA is klaar voor de komende 25 jaar.