Softtipcompetitie darten

Roois nieuws
Inmiddels is het weer een hele tijd geleden dat er hier een stukje over het softtip darten te vinden was. Maar ik ga jullie beloven jullie beter op de hoogte te houden over het wel en wee van onze Rooise dart jongens.

We hebben vier teams die in Rooi hun thuisbasis hebben namelijk: Van Ouds 1 (café van Ouds) 2de divisie team, De Toellies (café d’n Toel) 2de divisie team, Kofferen 1 (café ’T Kofferen) 1ste divisie team en D’n Dommel 1 (café ’t Dommeltje) 1ste divisie team. Inmiddels is er 1/3 van de competitie gespeeld en staan onze darters er goed voor. Van Ouds 1 staat al vanaf de eerste wedstrijd boven aan en heeft nog maar 1 wedstrijd verloren , deze was tegen de Toellies. Van Ouds 1 speelt op 13 december 2012 hun volgende thuis wedstrijd. De Toellies, met een gemiddelde winst van 53 % per wedstrijd, staat op een 5de plaats in de tweede divisie. De Toellies spelen weer thuis op 13 december 2012. In de eerste divisie komen uit Den Dommel en Kofferen 1. Kofferen 1 staat hier al geruime tijd op de tweede plaats net onder Oranjebar en doet het boven verwachting goed. Hun eerste thuiswedstrijd is op 6 december 2012. Met D’n Dommel, die voor het eerste jaar uitkomt in deze divisie, gaat het ook boven verwachting goed , maar ze kunnen nog wel enkele punten gebruiken .Als je ze wil aanmoedigen op 13 december 2012 hebben ze weer een thuiswedstrijd in café ’t Dommeltje.

Single softtip darten
Zoals sommigen onder ons wel zullen weten is er in Sint –Oedenrode ook een mogelijkheid om mee te doen aan de Single competitie Softtip darten. In andere dorpen is dit nog niet mogelijk. Sint-Oedenrode is het enigste dorp waar dit kan in Nederland. De huidige competitie loopt tot en met 31 december 2012 0:00 uur. Aan kop gaat hier Freddie der Kinderen, op de voet gevolgd door Arno, Ronnie en Jeroen. De laatste paar weken van het jaar gaan dus uit maken wie de beste Rooise single darter 2012 is. Inmiddels is de inschrijving voor de Single competitie 2013 weer geopend en inschrijven kan tot en met 23 december 2012 op www.bullshooter.nl Anders dan andere jaren zal zijn dat er nu wel een speelschema komt, zodat je weet tegen wie en wanneer je speelt en waar.
De organisatie was van mening dat dit beter zal gaan lopen dan nu het geval is met het elkaar uitdagen. Wil je dus eens ervaren wat softtip eigenlijk inhoud? Voor een klein inschrijfbedrag? Geef je dan snel op voor de “Rooise single competitie” en wie weet word jij beste Softtip darter van Rooi 2013. Wil je meer informatie? Bel dan met de organisatie 06-14562115 of mail naar Mark@bullshooter.nl