Starten met…Verkopen en Netwerken

Roois nieuws
Op 10 december aanstaande staat de workshop 'Starten met ... Verkopen en Netwerken' op het programma. Deze workshop wordt verzorgd door Arthur Frieser (directeur/eigenaar van Andersom) en John van de Laar(directeur/eigenaar van SportBizz).

Verkopen en netwerken zijn super belangrijk voor elk bedrijf maar helemaal wanneer je net gestart bent. Uit ervaring weten we dat voor veel starters verkopen en netwerken niet de meest favoriete onderdelen zijn van hun dag.

De Workshop Starten met Verkopen en Netwerken gaat daar verandering in brengen door jou simpele technieken aan te reiken waarmee je morgen aan de slag kunt. Iedereen kan het leren, ook jij. Meld je daarom aan en ga samen met ons de uitdaging aan. Datum: 10 december 2012
Aanvang: 19.00 uur (ontvangst) Locatie: Campus Fioretti, Kasteellaan 6, Sint-Oedenrode
Kosten: 10 euro per deelnemer

Normale prijs van deze workshop bedraagt € 200,- Euro per persoon. Het Starterscollectief Sint-Oedenrode is een non-profit organisatie en biedt de workshop aan voor 10 Euro per persoon. Uw bijdrage zal ten goede komen aan het Starterscollectief.

Meld je aan via info@starterscollectief.nl en maak je bijdrage (€ 10,-) over op rekeningnummer 13.64.89.265 t.n.v. Starterscollectief Sint-Oedenrode.