Afbeelding

Simpele overwinning Waterpolodames Argo

Roois nieuws
De grootste uitdaging dit weekend was om met slechts 1 wisselspeelsters toch de 3 winstpunten mee te nemen naar Sint-Oedenrode. Dat was dan ook de opdracht voor Argo in de uitwedstrijd tegen de, in de onderste regionen verkerende Dokkelaers uit Tilburg.

Net als in de eerste wedstrijd had Argo ook in deze wedstrijd niet veel problemen om de favorietenpositie waar te maken. Hiervoor was niet eens het beste spel nodig, er werden behoorlijk wat kansen gemist. Vooral het feit dat de dames als een goed team samenspeelden, maakte dat een ieder een goede wedstrijd heeft kunnen spelen. De 2 fantastische doelpunten van Gabri van Boxmeer is hiervan een mooi voorbeeld. Ook keepster Marleen vd Wijdeven kon haar steentje bijdragen. Ze mocht de gehele wedstrijd het doel van Argo verdedigen en wist in het 3e part een strafworp van de Dokkelaers te keren. Met een einduitslag van 4-10 in het voordeel van Argo kon coach Anja van Wanrooij terugkijken op een goede prestatie van haar team. Hierdoor blijft Argo de eerste plaats behouden in de competitie. De komende wedstrijden zullen waarschijnlijk bepalend zijn voor de rest van de competitie. Er staat Argo een loodzwaar programma te wachten met wedstrijden tegen de medekoploper (zowel uit als thuis in januari) als tegen de nummer 3 volgende week. Na deze wedstrijden kan de balans opgemaakt gaan worden. De doelpunten in de wedstrijd tegen de Dokkelaers zijn gemaakt door Josine Raaijmakers (4x), Liesbeth vd Korst (3x), Gabri van Boxmeer (2x), Paula Jumelet (1x).

Njord - C1: 20-2,
De Dokkelaers - Dames 1: 4-10,
Arethusa - E1: 7-6,
PSV - E2: 6-12,
NUENEN - Heren 2: 12-2,

Programma waterpolo
Zaterdag:
SBC-2000 - Dames 1 15.00u
Aegir - E2 15.00u
PSV - E1 15.30u
DBD - D1 16.45u

Zwemmen
Komende zondag nemen de jonge zwemmers van de Wedstrijdgroep in zwembad “De Neul” deel aan de 2e Speedo wedstrijd, aanvang 15.00 uur.