TriNed Glasvezel ook beschikbaar in Limburg

Roois nieuws
De van oorsprong Brabantse glasvezelprovider TriNed Glasvezel heeft haar netwerk vanaf 1 oktober uitgebreid van 9 naar 29 regio’s. Naast de negen eerder actieve gebieden, voornamelijk gelegen in Noord-Brabant, heeft TriNed Glasvezel haar netwerk uitgebreid naar de glasvezelnetwerken van Reggefiber in geheel Noord-Brabant en in de provincie Limburg. De uitbreiding betreft bestaande glasvezelnetwerken, maar ook vraagbundelingstrajecten in de verschillende gemeenten. Dit geeft aan dat TriNed al lang niet meer het kleinste jongetje van de klas is. Het Rooise bedrijf is een serieuze speler op de markt en is zelfs landelijk actief.

Diensten
TriNed Glasvezel levert diensten aan consumenten, maar ook voor zakelijk gebruik. Hierbij heeft de
klant de keuze uit meerdere pakketten met een aanbod van diverse internetsnelheden, een breed
scala aan televisiezenders en uitbreidingspakketten voor telefonie. Behalve uit Brabant en Limburg stromen ook aanvragen uit andere delen van het land binnen.

Servicewinkels
Service en een goede bereikbaarheid zijn voor TriNed Glasvezel erg belangrijk. Voor een optimale ondersteuning heeft TriNed Glasvezel in elk actief gebied een servicewinkel gevestigd. De klanten
kunnen hier terecht voor een demonstratie, maar ook voor servicevragen over apparatuur en de
diensten. De telefonische klantenservice is bereikbaar via een lokaal telefoonnummer, waarbij geen
wachttijden gehanteerd worden. Daarnaast verzorgen eigen monteurs de installatie- en
servicebezoeken bij de klant. TriNed Glasvezel garandeert bij een storing een bezoek binnen één dag,
ook in het weekend! Aangezien TriNed sinds vorige maand een landelijk monteursbedrijf heeft overgenomen, kan het landelijk service bieden. Waar en wanneer u een monteur nodig heeft.

Uitbreiding in Limburg
De eerste gemeentes in Limburg waar TriNed Glasvezel actief deelneemt aan nieuwe vraagbundelingstrajecten zijn Valkenburg, Beesel en Beek. Maar ook in Brabant zitten ze niet stil, zo loopt inmiddels het project Woensel Centraal in Eindhoven. In de komende maanden zal gekeken worden of de inwoners van deze gebieden voldoende interesse hebben. Wanneer minimaal 30% van de inwoners kiest voor een glasvezelprovider, wordt glasvezel aangelegd. Ook andere Limburgse en Brabantse gemeenten zullen dit jaar nog volgen.

Actie
Om de uitbreiding naar Limburg te vieren, wil TriNed Glasvezel nieuwe klanten voorzien met een actie die nog nooit eerder plaats heeft gevonden. Bij elke 30, 60 of zelfs 100Mbps glasvezelverbinding betaald men het eerste jaar slechts € 45,- per maand inclusief diensten als televisie en bellen. En met gratis installatie door een monteur.

Informatiestand
Ter promotie van de diensten van TriNed zal de glasvezelinformatiebus komende en volgende week vrijdag op het Kerkplein aanwezig zijn. Medewerkers van TriNed zijn dan aanwezig om informatie te verstrekken.